Bel mij terug!

Administratief medewerker

Op zoek naar een leuke baan als administratief medewerker?

Wij helpen je graag! Als ervaren Uitzendbureau/ Werving & Selectiebureau zorgen wij ervoor dat jouw administratieve talent op de juiste plek terecht komt.

Wie zijn wij?

Wij zijn TALECT, hét Werving- en Selectiebureau/ uitzendbureau in IJsselstein en omgeving. Wij brengen werkgevers en werknemers bij elkaar. Daarbij hebben wij oog voor administratief talent en kijken wij verder dan alleen de papiertjes die je behaald hebt. Of niet behaald hebt. Jouw persoonlijkheid en ambitie zijn voor ons minstens zo belangrijk.

Een groot administratief netwerk

Wij hebben een groot netwerk van bedrijven binnen jouw vakgebied, dus de kans is groot dat er diverse vacatures voor administratief medewerker bij zitten. Bekijk daarom eerst onze vacaturepagina. Zit er iets tussen, solliciteer dan direct en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Zo kunnen wij jou snel helpen:

Schrijf jezelf in als werkzoekende. Dat is de eerste stap. En bekijk onze openstaande vacatures. Staat er geen passende administratieve functie voor je tussen? Neem dan contact met ons op. We nodigen je graag uit voor een gesprek waarin we jouw wensen bespreken en kijken naar waar jouw talent ligt. Zo kunnen we jou ontzorgen in jouw zoektocht naar een leuke baan als administratief medewerker. Spreken we je snel?

Alexander Meijers

Vragen over onze vacatures voor administratief medewerker?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl