Bel mij terug!

Administratief medewerker vacatures

Jij bent een echt rekenwonder, een heuse cijferidioot én wordt blij van secuur werken. Bij TALECT zit je dan precies goed! Wij hebben namelijk geregeld administratief werk, zoals financieel administratief medewerker, medewerker debiteur administratie of boekhouder!

Ben je pas net afgestudeerd of heb je al meerdere jaren achter de rug als administratief medewerker? Wie je ook bent, bij TALECT kun je altijd terecht voor een gesprek. Het is natuurlijk belangrijk om de juiste diploma's en kennis van cijfers te hebben, maar we willen graag verder kijken dan dat. Hoe ben jij als persoon, wat zijn je ambities en talenten? Door hier dieper op in te gaan, maken we de perfecte match met een werkgever die écht bij jou past!

Administratieve vacatures bij jou in de buurt

De meeste van onze openstaande vacatures zijn in IJsselstein en omstreken. Woon je hier in de buurt, dan kun je de files vermijden en lekker op de fiets naar je werk. Een ander voordeel van in de buurt werken: je houdt meer vrije tijd over! Iets voor jou? Bekijk dan onze administratieve vacatures onder aan de pagina, wie weet zit jouw droombaan er wel tussen!

Net afgestudeerd?

Heb je pas je diploma gehaald in Accountancy, Bedrijfseconomie of een soort gelijke financiële opleiding en ben je op zoek naar je eerste baan? Wij kunnen ons maar al te goed voorstellen dat je dan niet goed weet waar je moet beginnen. Wij helpen je graag bij je zoektocht naar een werkgever die bij jou past én waar je jezelf optimaal kunt ontwikkelen. Iedereen is immers uniek. Waar de één zich helemaal thuis voelt bij een accountancy kantoor met meerdere klanten, is dat voor de ander bij een bedrijf met een financiële afdeling waar je in een team werkt. Zie je nu geen functie die je aanspreekt? Neem dan alsnog contact met ons op. In dat geval kunnen we een ingang bieden bij bedrijven in de buurt waar jij graag zou willen werken. 

Financiële medior en senior functies

Wat voor functies je ook zoekt, wij hebben administratieve vacatures op elk gewenst niveau. Zo zijn we niet alleen vaak op zoek naar junior Finance kandidaten, maar ook regelmatig naar financiële talenten met minimaal 5 jaar ervaring in het vak, zoals Controllers, Financieel Adviseurs en Accountants. 

Openstaande administratieve vacatures

Bekijk hier onze administratieve vacatures waarvoor wij momenteel financiële talenten zoeken. Hoewel veel van onze opdrachtgevers gevestigd zijn in IJsselstein, werken we ook samen met bedrijven die zich wat verder weg bevinden. Wij beschikken over een zeer breed netwerk van (financiële) bedrijven in de omgeving en stellen jou graag aan hen voor!

Alexander Meijers

Vragen over onze administratief medewerker vacatures?

Alexander helpt je graag verder:

0630384742

alexander@talect.nl