Bel mij terug!

Administratief werk

Ben jij een rekenwonder, een cijferidioot en word je blij van secuur werken? Komt dat even mooi uit. Wij hebben namelijk geregeld administratief werk, zoals financieel administratief medewerker, medewerker debiteur administratie of boekhouder.

Of je nu pas net je diploma hebt gehaald of al meerdere jaren werkzaam bent als administratief medewerker, bij TALECT staan we altijd open voor een gesprek. Uiteraard zijn de juiste diploma's en kennis van cijfers belangrijk, maar daarnaast kijken we graag verder naar hoe jij bent als persoon. Wat zijn je ambities en welke talenten heb je? Op die manier proberen we de perfecte match te maken met een werkgever die echt bij jou past.

Administratieve vacatures bij jou in de buurt

De vacatures die wij open hebben staan, zijn veelal in regio IJsselstein. Woon je hier in de buurt? Dan kun je lekker de fiets pakken naar je werk. Nog een voordeel van in de buurt werken: je houdt meer vrije tijd over! Klinkt jou dat goed in de oren, bekijk dan hieronder de functies die wij op dit moment beschikbaar hebben.

Net afgestudeerd?

Ben je recent afgestudeerd in Accountancy, Bedrijfseconomie of een soort gelijke financiële opleiding? Samen met jou kijken we welke bedrijven er goed bij jou zouden kunnen passen en waar je jezelf optimaal kunt ontwikkelen. Voor de één is dat bij een accountancy kantoor met meerdere klanten. Voor de ander is dat een bedrijf met een financiële afdeling waar je in een team werkt. Zie je op dit moment geen functie die je aanspreekt? In dat geval kunnen wij een ingang bieden bij bedrijven in de buurt waar jij graag zou willen werken. Neem daarom contact met ons op en we gaan voor je aan de slag!

Financiële medior en senior functies

Wij hebben administratieve functies op elk gewenst niveau. Naast junior Finance kandidaten, zijn we ook vaak op zoek naar ervaren financiële talenten met minimaal 5 jaar werkervaring, zoals Controllers, Financieel Adviseurs en Accountants. 

Openstaande administratieve vacatures

Bekijk hier onze administratieve vacatures waarvoor wij momenteel financiële talenten zoeken. Ondanks dat de meeste van onze opdrachtgevers zich in IJsselstein bevinden, werken we ook samen met bedrijven die wat verder weg zijn gevestigd. We hebben een groot netwerk van (financiële) bedrijven in de omgeving en stellen jou graag aan hen voor!

Alexander Meijers

Vragen over administratief werk?

Alexander helpt je graag verder:

0630384742

alexander@talect.nl