Bel mij terug!

Administratieve banen

Ben jij op zoek naar een baan? Bij Talect hebben wij diverse administratieve banen! Wij helpen je graag een passende baan te vinden, zodat je direct aan de slag kan gaan.

Je werkt secuur en houdt van cijfers, dan hebben we de perfecte match! Talect heeft diverse administratieve banen. Bijvoorbeeld als administratief medewerker, boekhouder of medewerker salarisadministratie. Niet op zoek naar één van deze banen? Neem dan een kijkje tussen onze vacatures of er iets anders tussen zit. Wij krijgen regelmatig nieuwe vacatures die wellicht bij jou aansluiten! 

Wie is TALECT?

TALECT is een werving en selectiebureau voor werkzoekenden en werkgever. Wij hebben verschillende vacatures in diverse branches. Ben jij werkgever en wil je graag hulp bij het invullen van je vacatures? Dan helpen wij je graag. Ben je werkzoekende en op zoek naar een baan? Schrijf je dan in, zodat wij kunnen kijken wat we voor je kunnen doen. 

Onze werkwijze

Iedereen heeft talent en daar geloven wij in. Wij vinden het belangrijk om jou als persoon te leren kennen en verder te kijken dan alleen je diploma of je cv. Binnen TALECT kijken wij naar HR-oplossingen en denken actief met je mee. Ook in deze krappe arbeidsmarkt lukt het ons vaak om de ideale kandidaat te vinden of de juiste baan. Om een goed beeld te krijgen van iemand, gaan we een gesprek aan om de kandidaat te leren kennen. Zo bespreken we onder andere jouw ambities en bepalen aan de hand van jouw wensen wat het best bij jou past. 

Breed netwerk in IJsselstein 

Wij hebben al vele administratieve banen vervuld en vele mensen geholpen aan een baan. Hierdoor hebben we een goed netwerk opgebouwd. Daarom kijken we altijd verder dan alleen de netwerk die wij hebben. Mocht je jouw droombaan gevonden hebben, dan gaan we uiteraard voor je aan de slag om te kijken of je daar terecht kan. Het kan ook wel eens voorkomen dat we geen vacatures hebben openstaan in de omgeving IJsselstein. We kunnen je dan noteren in het systeem, zodat we contact met je op kunnen nemen mocht er iets vrij komen. 

Contact 

Ben jij op zoek naar administratieve banen? Schrijf je in als werkzoekende en blijf op de hoogte van onze openstaande vacatures. Je kan er ook voor kiezen om direct te solliciteren! Wil je meer informatie of wil je iemand spreken? Neem vrijblijvend contact op dan bespreken we de mogelijkheden. Naast dat wij diverse banen hebben in IJsselstein, hebben wij ook vacatures in Nieuwegein, Vianen, Oudewater, Montfoort en Utrecht

Alexander Meijers

Meer weten over administratieve banen?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl