Bel mij terug!

Administratieve vacatures

Jij bent een rekenwonder, een cijferidioot, en je werkt secuur. Dat komt goed uit. Wij hebben namelijk regelmatig administratieve vacatures voor bijvoorbeeld financieel administratief medewerker, medewerker debiteurenadministratie, medewerker crediteurenadministratie, boekhouder of medewerker salarisadministratie.

Of je nu net afgestudeerd bent of al 10 jaar werkervaring hebt als administratief medewerker, bij TALECT staan we altijd open voor een kennismaking. De juiste diploma’s en kennis van cijfers zijn natuurlijk belangrijk bij financieel administratieve vacatures. Maar daarnaast kijken wij ook naar jou als mens. En naar jouw talenten en ambities. Op die manier maken wij de beste match met een werkgever die écht bij je past.

Administratieve vacatures bij jou in de buurt

De banen die wij jou aanbieden, hebben veelal hun standplaats in de omgeving van IJsselstein. Woon je hier in de buurt? Dan kun je dus lekker dichtbij huis werken en de fiets pakken in plaats van de auto, wanneer je naar je nieuwe baan rijdt. Bovendien: met een baan in de buurt hou je ook meer vrije tijd over. Klinkt dat goed? Bekijk dan hieronder onze openstaande financieel administratieve vacatures.

Net afgestudeerd?

Heb je net je hbo- of mbo-diploma Accountancy, Bedrijfseconomie of een andere soortgelijke financiële opleiding op zak? Of ben je een starter of junior finance professional op de arbeidsmarkt? Dan kijken we samen met jou welke bedrijven goed bij je passen en waar je jezelf het beste kunt ontwikkelen. Voor de een is dat een groot of juist klein accountancy kantoor met verschillende klanten. Voor de ander is het een bedrijf met een financiële afdeling waar je in hecht teamverband werkt. Bij TALECT bieden we jou deze diverse opties. Mocht je op dit moment geen passende baan zien, dan kunnen wij een ingang bieden bij de bedrijven in de buurt waar jij graag wilt werken. Neem contact met ons op en we gaan voor je aan de slag!

Financiële medior en senior functies

Bij ons vind je administratieve functies op elk niveau. Naast junior finance kandidaten zoeken we met regelmaat ook ervaren financiële talenten met minimaal 5 jaar werkervaring. Denk aan Controllers, Financieel Adviseurs, Accountants, maar ook ervaren boekhoudkundige medewerkers op zowel mbo- als hbo-niveau.

Openstaande administratieve vacatures

Bekijk hier onze administratieve vacatures waarvoor wij momenteel financiële talenten zoeken. Onze opdrachtgevers zijn met name gevestigd in IJsselstein en omgeving. Toch werken wij ook samen met mooie bedrijven die iets verder weg gevestigd zijn. Zie je niet direct een passende functie voor jou? Neem dan contact met ons op. We hebben een groot netwerk van (financiële) bedrijven in de omgeving IJsselstein en stellen jou graag aan hen voor!

Alexander Meijers

Vragen over onze administratie vacatures?

Alexander helpt je graag verder:

0630384742

alexander@talect.nl