Bel mij terug!

Arbeidsbemiddeling

Arbeidsbemiddeling iets voor jou?

Ben je werkzoekende of ben je werkgever? Wij komen graag met jullie allebei in contact. Arbeidsbemiddeling is namelijk onze kracht. Wij helpen werkgevers met het vinden van het juiste personeel en we helpen werknemers met het vinden van de perfecte baan.

Wie zijn wij?

Wij zijn TALECT, hét werving- en selectiebureau van IJsselstein. Het is niet altijd even makkelijk om het juiste personeel of die ene perfecte baan te vinden. Daarom helpen wij onze klanten door ze met elkaar in contact te brengen. We zullen eerst met beide partijen een gesprek aangaan en dan kijken we naar wat ze zoeken. Het belangrijkste van arbeidsbemiddeling is om goed te luisteren naar de wensen van beide partijen en te kijken naar de talenten van de werknemers. We analyseren de werkplek en functie, zodat we de juiste kandidaat kunnen selecteren en aanbevelen. Tevens kijken we verder dan het cv, want we geloven dat iedereen talenten heeft. Soms blijkt het talent niet uit alleen diploma's of werkervaring. 

Uitzenden, detacheren of in dienst

Wil jij tijdelijk een medewerker ‘inhuren’ ter vervanging of omdat je plotsteling extra capaciteit nodig hebt? Of zoek je iemand voor langere termijn? Als werving- en selectiebureau bemiddelen wij werkzoekenden naar een nieuwe en passende werkplek. Dit kan tijdelijk werk zijn via een uitzendovereenkomst of detachering of een vast contract rechtstreeks bij de opdrachtgever. We gaan graag met je in gesprek om jullie wensen en behoeften in kaart te brengen. Dan kan de arbeidsbemiddeling snel van start gaan en kunnen wij op zoek naar de juiste kandidaat. 

Breed netwerk

Door ons uitgebreide netwerk in de regio Utrecht en Gelderland hebben we regelmatig kandidaten en vacatures in IJsselstein, Nieuwegein, Benschop, Lopik, Montfoort, Houten, Vianen, Culemborg, Oudewater, Vleuten en De Meern. Naast dat we mensen helpen aan een baan, geven we ook HR advies. Met TALECT kun je sparren over hoe je jouw bedrijf kunt laten groeien, maar ook over professionaliseringstrajecten, het wel of niet aannemen van nieuw personeel en verandertrajecten. Wij geven HR advies op maat en bieden ook praktische ondersteuning, zoals het opstellen van arbeidscontracten of het uitvoeren van werving- en selectieprocedures. 

Hoe kunnen wij jou helpen?

Geen klant is hetzelfde, iedereen heeft andere wensen en vindt andere zaken belangrijk. Daarom leveren wij geheel maatwerk. Op het gebied van werving en selectie is dat zeer belangrijk, omdat wij graag willen dat beide partijen tevreden zijn. Laat ons weten wat wij voor jou kunnen doen. Vul je gegevens in en laat je terugbellen of schrijf je in als werkzoekende.

Alexander Meijers

Vragen over arbeidsbemiddeling?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

Alexander@talect.nl