Bel mij terug!

Arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt is aan het groeien en de vacatures kunnen maar moeilijk vervuld worden. Wij helpen werkgevers graag om vacatures te vervullen en de juiste kandidaat te vinden.

De arbeidsmarkt is aan het groeien en is steeds toegankelijker aan het worden. Er komen veel vacatures vrij en de werkloosheid neemt af. Toch kunnen mensen nog steeds niet een passende baan vinden of kunnen werkgevers moeilijk hun vacatures vervullen. TALECT staat voor beide partijen klaar en helpt graag! Wij zijn actief in diverse branches, zoals de financiën, de techniek of logistiek én nog veel meer. 

Wie zijn wij? 

TALECT is een werving- en selectiebureau gevestigd in IJsselstein. Ons doel is om het juiste talent te vinden voor werkgevers en vacatures te vervullen. Daarnaast helpen wij ook kandidaten. Wij gaan op zoek naar datgene wat jij graag wilt en waar je goed in bent. Voor zowel de werkgever als de kandidaat gaan we op een andere manier aan de slag en op zoek. Hieronder zullen wij kort onze werkwijze toelichten. 

Onze werkwijze

Voordat we jou als kandidaat gaan voorstellen bij een opdrachtgever, willen we je eerst beter leren kennen. Je kan je inschrijven bij ons en zodra je dit gedaan hebt, nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek ontdekken we wie jij bent als persoon, wat jouw wensen en behoeften zijn en kijken waar je het best thuis past. Niet alleen je cv is belangrijk, maar jij als persoon vertelt meer dat een papiertje. Bij TALECT kan je vast in dienst, als uitzendkracht of detachering. 

Voor werkgevers zoeken we eerst uit welke vacatures er nodig gevuld moeten worden en kijken dan welke eisen er gesteld worden in de vacature. Wij gaan op zoek naar de juiste kandidaat en zorgen ervoor dat het eerste contact met ons plaatsvindt. Zo kunnen we beter ontdekken of de kandidaat passend is voor de vacature, voordat we hem of haar direct doorsturen naar onze opdrachtgever. 

Meer informatie 

Wil jij meer weten over onze diensten? Laat je terugbellen! Houd onze vacaturepagina in de gaten om te kijken of er iets nieuws tussen zit voor jou. Het kan ook zo zijn dat er momenteel geen vacature vrij is. Schrijf je dan in op onze website zodat je op de hoogte blijft. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met donderdag tot 21:00 uur en vrijdag tot 17:00 uur. Wij zien je graag bij TALECT!

Alexander Meijers

Vragen over de arbeidsmarkt of onze vacatures?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl