Bel mij terug!

baan gezocht

Ben jij op zoek naar een baan? Bij TALECT kunnen we je helpen!

Baan gezocht! Duidelijk, maar weet je wat je zoekt? In welk vakgebied of dit in vast dienstverband is of juist als uitzendkracht? Bij TALECT kunnen we je helpen om deze vragen te beantwoorden.

Voorstellen

TALECT is een werving- en selectiebureau op het gebied van verschillende branches. Wij zijn actief in onder andere de financiële wereld, commerciële, administratieve, logistieke en hebben ook technische vacatures. Wij geloven dat iedereen zijn of haar eigen talenten heeft die iedere op zijn eigen manier inzet. Ons doel is om voor jou een baan te vinden die past bij jouw kwaliteiten. Door ons brede netwerk hebben wij een groot aantal vacatures die beschikbaar zijn. 

Werkwijze 

Wij helpen je graag bij de zoektocht naar een baan. Je kan je bij ons inschrijven  zodat we contact met je op kunnen nemen. Zodra jouw gegevens binnen zijn, bellen we je voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek willen we ontdekken waar je naar op zoek bent en wat je kwaliteiten en ambities zijn. Uiteraard kijken we ook naar je cv en je relevante werkervaring. Toch vinden we het spreken van een persoon belangrijker dan een stukje papier beoordelen. TALECT wil jou als persoon graag leren kennen. Wanneer jij en wij tevreden zijn over het gesprek, kunnen wij voor je aan de slag om op zoek te gaan naar een baan en start voor jou de procedure. 

Detacheren, uitzenden of vast dienstverband

Wij vinden maatwerk erg belangrijk. We zijn daarom graag op de hoogte of je tijdelijk een baan zoekt of juist voor vast dienstverband. Bij ons kan je terecht als uitzendkracht, via detachering of in vast dienstverband. Weet je het nog niet of wil je graag hier wat meer over weten? Dan kun je vrijblijvend contact met ons opnemen, zodat we je hierbij kunnen helpen. Ben je benieuwd naar ons vacatureaanbod en heb je al een voorkeur waar jij wil werken? Wij hebben regelmatig vacatures in IJsselstein, Nieuwegein, Benschop, Lopik, Utrecht, Montfoort, Houten, Vianen, Culemborg, Oudewater, Vleuten en De Meern.

Meer informatie

Een baan zoeken is niet zo gedaan en er zit soms behoorlijk wat tijd in. Onze gespecialiseerde consultants die staan voor je klaar om jouw te begeleiden tijdens deze zoektocht. Door te luisteren naar jouw voorkeuren en verwachtingen, kijken we om een zo passend mogelijke baan te vinden voor jou. Meteen aan de slag? Laat je terugbellen! Wij zijn maandag tot en met donderdag bereikbaar tot 21:00 uur en vrijdag tot 17:00 uur.

Alexander Meijers

Vragen over een baan?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl