Bel mij terug!

Baan zoeken

Het zoeken van een baan kan best een lastige opgave zijn. Waar moet je eigenlijk beginnen? Inschrijven bij TALECT is een goede eerste stap. Wij helpen je namelijk graag met het zoeken naar een baan die perfect bij jou past!

Wie zijn wij?

TALECT is hét werving- en selectiebureau in IJsselstein en omstreken. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van de ideale match tussen werknemers en werkgevers. Op onze vacaturesite staan veelal financiële, commerciële, administratieve en logistieke functies. Ben je niet werkzaam in één van deze branches, laat je dan vooral niet afschrikken! We hebben namelijk ook regelmatig openstaande vacatures vanuit andere werkgebieden. Neem daarom vooral een kijkje bij onze vacatures

Wanneer je op zoek bent naar een baan, nodigen we je graag uit om bij ons op gesprek te komen. Uiteraard kijken we graag naar je CV en behaalde diploma's, maar we vinden het nog belangrijker om te kijken wie jij als persoon bent. Wat zijn je wensen en ambities? Op basis van deze informatie gaan wij op zoek naar een functie en werkgever die bij jou passen. Je zult veel tijd aan je werk besteden. We vinden het daarom ook belangrijk dat je energie, maar vooral plezier uit je baan kunt halen. 

Detacheren, uitzenden of vast dienstverband

Bij TALECT leveren we maatwerk. Bij ons kun je terecht als uitzendkracht, via detachering of voor vast dienstverband. Ga je op basis van uitzenden werken, dan krijg je een uitzendovereenkomst. Dit is flexibeler dan een arbeidscontract. Je krijgt dan betaald voor het aantal uren dat je werkt. Zijn langlopende projecten meer jouw ding, dan is detachering wat voor jou. Bekijk onze vacatures en laat ons weten waar jouw voorkeur naar uit gaat bij het vinden van een nieuwe baan. De regio's waar onze vacatures beschikbaar zijn lopen flink uiteen, zoals IJsselstein, Nieuwegein, Lopik, Montfoort, Benschop, Utrecht en nog veel meer.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Elk persoon is uniek. Een baan zoeken is daarom ook lang niet altijd eenvoudig. Wij helpen je graag gedurende dit hele proces. Wil je meer informatie over onze diensten of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Laat je terugbellen of schrijf je direct in!

Alexander Meijers

Moeite om een baan te zoeken?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl