Bel mij terug!

Banen in Finance


Ben jij cijfermatig aangelegd? TALECT heeft verschillende banen in de Finance. Wij helpen je graag aan jouw droombaan.

Cijfertjes zijn voor jou geen probleem! Ben je op zoek naar een baan in de Finance? Bij TALECT hebben we verschillende vacatures en banen in de Finance. Wij helpen je graag om jouw droombaan te vinden. Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan, lees dan verder!

Wie zijn wij en onze werkwijze

Bij TALECT, hét werving- en selectiebureau van IJsselstein, kun je terecht voor een passende baan bij boeiende werkgevers. Wij zijn actief in verschillende branches, zoals de logistiek, de commercie of administratie. Voor werkgevers staan wij klaar om vacatures te vervullen en voor werkzoekende gaan wij aan de slag om een passende baan te vinden. Wij nodigen werkzoekende graag uit om kennis te maken en hen beter te leren kennen. Niet alleen zijn je diploma en cv belangrijk, maar je talenten en persoonlijkheid vinden wij nog belangrijker. Wij kijken naar jouw ambities en gaan op zoek naar een baan. 

Financiële medior en senior functies

Binnen TALECT hebben wij financiële banen op elk niveau. Zo hebben we vacatures waarbij we op zoek zijn naar junior Finance specialisten, maar ook ervaren financiële talenten met minimaal vijf jaar werkervaring. Wij hebben vacatures, zoals Financieel adviseurs, accountants of controllers. Bovendien hebben we ook ervaren boekhoudkundige medewerkers op zowel mbo- als hbo niveau. 

Openstaande financiële vacatures

Ben je benieuwd naar openstaande vacatures? Neem dan een kijkje op onze website. Onze opdrachtgevers zitten voornamelijk in IJsselstein en omgeving, maar wij werken ook samen met bedrijven die verder weg gevestigd zijn. Is er momenteel geen baan die aansluit bij jouw wensen? Neem dan contact met ons op, zodat wij op zoek kunnen gaan voor je. We hebben een groot netwerk van (financiële) bedrijven in de omgeving IJsselstein en stellen jou graag aan hen voor!

Neem contact op 

Op de hoogte blijven van alle vacatures? Je kan je bij TALECT inschrijven als werkzoekende. Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag om al je vragen te beantwoorden een passende baan voor je te vinden. 

Alexander Meijers

Meer informatie over banen in Finance
?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl