Bel mij terug!

Banen in de techniek

Ben jij technisch aangelegd en op zoek naar een baan? Bij Talect hebben wij diverse banen in de techniek. Laat ons helpen om jouw droombaan te vinden!

In de techniek werken? Het is er overal! Van automonteur tot medewerker technische dienst tot aan manager automatisering. Bij Talect hebben we diverse banen in de techniek die wellicht aansluiten bij jouw wensen. Naast dat wij actief zijn in deze branche, hebben wij ook vacatures in de financiën, de administratie, commercie of logistiek bijvoorbeeld. 

Wie zijn wij?

Wij zijn TALECT, een werving- en selectiebureau gevestigd in IJsselstein. Techniek vind je overal en algemeen gezien is het een redelijk breed begrip. Wil je graag hulp bij het vinden van een nieuwe baan? Dan nodigen we je graag uit bij ons op kantoor voor een kennismakingsgesprek. TALECT helpt werkzoekende naar een passende baan, maar ook werkgevers om vacatures te vervullen. Onze werkwijze is flexibel en transparant. Op deze manier kunnen wij het beste bieden voor onze klanten en kandidaten. 

Technische ambities

Ben je net klaar met je opleiding en weet je nog niet precies welk pad je wilt gaan bewandelen? De technische ontwikkelen gaan hard en dagelijks komen er nieuwe beroepen bij. Zo stromen ook onze openstaande vacatures vol. De provincie Utrecht alleen al telt duizenden bedrijven met openstaande technische vacatures. Dus, heb je technische ambities? Dan helpt TALECT je graag om jouw droombaan te vinden. Wij kijken verder dan alleen je cv of diploma. Het is voor ons belangrijk om jou als persoon te leren kennen en te kijken waar jouw talenten liggen. 

Openstaande vacatures in de techniek

Een groot deel van onze opdrachtgevers bevindt zich in IJsselstein en omgeving. Het kan zijn dat er momenteel geen interessante vacature tussen zit voor jou die aansluit bij jouw wensen. We raden je dan aan om contact op te nemen. Wij kunnen je namelijk op de hoogte houden van alle vacatures die openstaan. Mocht er een vacature tussen zitten die aansluit bij jouw wensen, dan nemen we direct contact met je op. Bekijk onze diverse vacatures en kijk of er iets voor jou tussen zit! 

Neem contact met ons op 

Wil je meer weten of heb je vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op zodat wij je kunnen helpen! Wil je op de hoogte blijven van de vacatures of direct solliciteren? Schrijf je dan in als werkzoekende. Niet getreurd als er geen vacature is die bij jou past, er komen regelmatig nieuwe vacatures bij. 

Alexander Meijers

Meer weten over banen in de techniek?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl