Bel mij terug!

Banen in IJsselstein

Diverse banen in IJsselstein

TALECT heeft verschillende openstaande vacatures voor banen in IJsselstein. Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Wil jij graag op zoek naar banen in IJsselstein, maar lukt het je niet om deze te vinden? TALECT heeft diverse openstaande vacatures en wellicht zit jouw droombaan hier tussen! Wij hebben een breed netwerk en hierdoor kunnen we vaak snel iets voor jou vinden. Onze vacatures bevinden zich in verschillende branches. Het is dus maar net waar je naar op zoek bent. Wij helpen je graag! 

Even voorstellen

Wij willens ons graag voorstellen en jou vertellen waar wij ons mee bezighouden. TALECT is een bureau voor werkzoekenden en werkgevers. Heb je hulp nodig bij het vervullen van vacatures? TALECT gaat graag op zoek naar de juiste kandidaat. Ook voor mensen die op zoek zijn naar werk helpen wij graag. Als jij aangeeft wat je graag zou willen doen, dan kijken wij of wij een vacature daarvoor hebben. 

Onze werkwijze

Wij geloven dat iedereen talent heeft. Wij selecteren de juiste kandidaat die bijvoorbeeld nodig is voor onze opdrachtgevers. Dit doen wij door verder te kijken dan alleen je diploma of cv. Wij denken juist mee in HR-oplossingen. Maatwerk vinden wij erg belangrijk, maar ook werken wij pragmatisch en kwalitatief. Ook in deze krappe arbeidsmarkt lukt het ons om de ideale kandidaat te vinden. Om een goed beeld van iemand te krijgen, gaan we een eerste gesprek aan. Hierin leren we je beter kennen en kijken we waar jouw ambities zitten. Op basis daarvan bepalen we welke baan het best bij jou past. 

Breed netwerk in IJsselstein 

Omdat wij al vele vacatures hebben vervuld en veel mensen hebben geholpen aan een baan, hebben we een goed netwerk opgebouwd. We kunnen daarom altijd voor je kijken of we ergens een connectie hebben, zodat jij bij jouw droombaan kan gaan werken. Het komt wel eens voor dat we in de regio IJsselstein nu geen vacatures hebben openstaan. Niet getreurd, we kunnen je altijd in het systeem noteren, zodat we contact met je opnemen mocht dit wel zo zijn. Ook kan ervoor kiezen om ons te bellen, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. 

Contact 

Wil je direct op zoek naar een baan? Schrijf je in als werkzoekende en blijf op de hoogte van onze openstaande vacatures. Je kan uiteraard ook meteen solliciteren! Wil je toch meer informatie of iemand spreken? Neem vrijblijvend contact op dan doorlopen we alle stappen met je langs. 

Alexander Meijers

Meer weten over banen in IJsselstein?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl