Bel mij terug!

Banen in Montfoor

Op zoek naar banen in Montfoort of omgeving?

TALECT heeft diverse banen in Montfoort. Wij helpen je graag om een passende baan te vinden in de branche waar jij graag wilt.

Ben jij op zoek naar banen in Montfoort of omgeving? TALECT heeft verschillende openstaande vacatures die wellicht aansluiten bij jouw wensen. Wij helpen graag om jouw droombaan te vinden. Ben je werkgever en moeten er vacatures vervuld worden? Ook dan kunnen we helpen! Door ons brede netwerk hebben we voor ieder wat wils. Wij zijn actief in diverse branches. 

Wie is TALECT 

TALECT is een werving- en selectiebureau voor zowel werkgevers als werkzoekende. Voor werkgevers staan wij klaar om te helpen vacatures te vervullen en de juiste kandidaat te vinden. Uiteraard helpen we ook werkzoekende om een passende baan te vinden. Wij werken met een team met ieder zijn eigen specialiteit. TALECT heeft een ruim portfolio en daarom voor elke vacature wel een passende match. 

Onze werkwijze

Wij selecteren kandidaten die nodig zijn voor onze opdrachtgevers. Iedere kandidaat is uniek en heeft zijn eigen talent. Wij kijken niet alleen naar je cv, maar vinden het belangrijk om jou als persoon te leren kennen. We gaan daarom in gesprek en bespreken jouw ambities. Zo kunnen we bepalen waar jij graag wilt werken, in welke branche en welke functie jou het meest aanspreekt. Wij denken in HR-oplossing en werken pragmatisch en kwalitatief. Het is erg lastig in deze krappe arbeidsmarkt iemand te vinden, maar daar heeft TALECT altijd een oplossing voor. 

Breed netwerk in Montfoort

Wij hebben al vele vacatures in omgeving Montfoort vervuld. Hierdoor hebben wij een goed netwerk kunnen opbouwen. Er is altijd de mogelijkheid om te kijken of je ergens terecht kan komen via onze connecties. Het kan op dit moment ook zo zijn dat er geen openstaande vacature in Montfoort te vinden is. Wij raden dan aan om contact met ons op te nemen, zodat we je altijd kunnen terugbellen op het moment iets vrijkomt. 

Neem contact op 

Je kan je op onze website inschrijven als werkzoekende, zodat je op de hoogte bent van de openstaande vacatures. Wil je liever direct solliciteren, dan kan dit ook! Heb je meer informatie nodig? Neem vrijblijvend contact op dan helpen wij je graag!

Alexander Meijers

Meer weten over banen in IJsselstein?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl