Bel mij terug!

Banen in Nieuwegein

Diverse banen in Nieuwegein

In Nieuwegein heeft TALECT diverse banen voor de juiste kandidaten. Laat ons helpen jouw droombaan te vinden!

Ben jij op zoek naar de droombaan? TALECT heeft diverse vacatures openstaan van verschillende banen in Nieuwegein. Bekijk onze website eens en wellicht zit er voor jou iets tussen. Ook voor werkgevers staan wij klaar. Zijn er vacatures die vervult moeten worden? TALECT neemt deze dienst graag over, zodat jij dit niet hoeft te doen. 

Wie zijn wij

TALECT is een werving- en selectiebureau in vele branches. Wij hebben vacatures in onder andere de logistiek, techniek of commercie. Wij helpen werkzoekenden aan een baan, maar vervullen ook vacatures voor werkgevers. Wij gaan dan op zoek naar de juiste passende kandidaat en kijken of dat een match is met de vacature en het bedrijf. 

Hoe werken wij?

Iedereen heeft zijn eigen talent en is zichzelf op zijn eigen manier. Wij kijken bijvoorbeeld verder dan alleen een cv. Wij denken mee in HR-oplossingen, bieden maatwerk en werken kwalitatief. Wij willen een kandidaat ook graag leren kennen. We gaan een gesprek aan en kijken waar de behoeften van de kandidaat ligt en zijn ambities. Op basis daarvan bepalen wij wat nou het best bij diegene past. 

Breed netwerk in Nieuwegein

Doordat wij al vele vacatures in Nieuwegein vervuld hebben, hebben we ook een enorm netwerk opgebouwd. Mocht je een voorkeur hebben voor een bedrijf waar wij nog niet mee samenwerken, kunnen we altijd kijken welke connectie er is en wat we voor jou kunnen betekenen. Het kan nu zo zijn dat er geen openstaande vacatures zijn in Nieuwegein. Wij zorgen er dan altijd voor, mocht je jouw gegevens achterlaten, dat we contact met je opnemen als dit wel zo is. 

Contact 

Wil je meteen op de hoogte zijn van onze openstaande vacaturesSchrijf je dan in als werkzoekende. Wij zorgen er dan voor dat jij vacatures krijgt op basis van jouw wensen. Uiteraard kan je ook direct solliciteren! Heb je meer informatie nodig of heb je een aantal vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je graag! 

Alexander Meijers

Meer informatie over banen in Nieuwegein?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl