Bel mij terug!

Banen in Oudewater

Diverse banen in Oudewater

Bij TALECT kunnen we je helpen jouw droombaan te vinden. Er zijn diverse banen in Oudewater en omgeving die wellicht bij jou passen! Wij hebben vele connecties en een breed netwerk, zodat we je kunnen helpen aan een baan. We gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken en kijken wat we voor je kunnen betekenen. 

Wie zijn wij?

TALECT is een werving- en selectiebureau dat actief is in Oudewater. Wij helpen werkzoekende naar het vinden van een passende baan, maar helpen ook werkgevers. Heb je als werkgever openstaande vacatures? Dan helpt TALECT je graag om deze te vervullen. Wij kijken naar het juiste talent dat het best past bij de vacature. Wij hebben vacatures in verschillende branches en dus een groot aantal opties. Denk bijvoorbeeld aan vacatures in de techniek, de commercie of logistiek! 

Onze werkwijze

Wij kijken vooral waar jouw talent(en) ligt, wat jouw ervaring is en waar jij het liefst wilt werken. We kijken naar je cv, maar nog belangrijker is jou leren kennen als persoon. We gaan daarom in gesprek om jouw wensen te bespreken en kijken wat jouw ambities zijn. Nadat we alles op een rijtje hebben, gaan wij op zoek naar de ideale baan voor jou. Daarnaast gaan we ook actief aan de slag voor onze opdrachtgevers. Voordat we daadwerkelijk een kandidaat voorstellen, gaan we eerst zelf in gesprek met een persoon om te ontdekken of deze wel passend is voor de functie. 

Netwerk in Oudewater

TALECT heeft een breed netwerk in Oudewater. We kunnen je altijd helpen om te kijken of je ergens terecht kan. Mocht het zo zijn dat er geen openstaande vacatures zijn in de buurt van Oudewater of omgeving, geen paniek. Het kan zijn dat momenteel alles vervuld is, maar er binnenkort wel iets vrij komt. We kunnen dan altijd je gegevens noteren en contact met je opnemen op een later moment. 

Contact 

Ben je op zoek naar diverse banen in Oudewater? Schrijf je in als werkzoekende zodat je al onze openstaande vacatures kan bekijken. Je kan ook direct solliciteren. Wil je toch meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we alles kunnen bespreken. 

Alexander Meijers

Vragen over banen in Oudwater?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl