Bel mij terug!

Banen in Utrecht

Diverse banen in Utrecht

TALECT heeft vele banen in Utrecht en wellicht zit jouw droombaan hierbij.

Bij TALECT hebben we vele openstaande vacatures en vele banen in Utrecht of omgeving. Wij kunnen je helpen om jouw droombaan te vinden. Door ons breed netwerk, zijn wij actief in verschillende branches. Zo hebben we bijvoorbeeld vacatures in de financiën, de logistiek of techniek en nog veel meer. Laat ons weten wat jij leuk vindt, dan gaan wij voor je aan de slag. 

Wie is TALECT?

TALECT is een werving- en selectiebureau. Wij zijn te vinden in Utrecht en omgeving. Niet alleen bemiddelen we voor werkzoekende, maar staan we ook klaar voor werkgevers. Wij helpen werkgevers om diverse vacatures te vervullen door het juiste talent te vinden. Al onze collega's hebben hun eigen expertise om de juiste match te vinden tussen opdrachtgever en kandidaat. 

Hoe gaan wij te werk

Om te beginnen plannen we altijd een gesprek in om jou te leren kennen. Uiteraard speelt je cv hier ook een rol in, maar we vinden het nog belangrijker om te ontdekken waar jouw ambities zitten. We kijken naar je ervaring en je talent. Op basis daarvan kunnen we op zoek naar de ideale baan die het best bij jou past. Ook voor werkgevers gaan wij van te voren een uitgebreid gesprek aan met kandidaten om te ontdekken of zij bij de vacature passen. 

Ons netwerk in Utrecht

Door een breed netwerk in Utrecht en omgeving zijn er vele opties voor onze kandidaten. We kijken altijd of we ergens een connectie hebben en jouw droombaan kunnen vinden. Mocht het nu zo zijn dat je geen openstaande vacatures kan vinden bij jou in de buurt, dan adviseren wij om contact op te nemen en je gegevens achter te laten. We kunnen dan contact met je opnemen zodra er een vacature openstaat. 

Contact 

Wil je graag op zoek naar banen in Utrecht maar kom je er niet zelf uit? Je hebt dan de mogelijkheid om je in te schrijven als werkzoekende. Zo blijf je op de hoogte van openstaande vacatures. Liever meteen solliciteren? Ook dat kan! Wil je toch wat meer informatie, dan kan je vrijblijvend contact opnemen met ons. 

Alexander Meijers

Meer informatie over banen in Utrecht?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl