Bel mij terug!

Banen in Vianen

Verschillende banen in Vianen of omgeving

TALECT heeft verschillende banen in Vianen of omgeving.

TALECT helpt je graag om jouw droombaan te vinden. Wij hebben verschillende vacatures en banen in Vianen of omgeving. Door ons brede netwerk hebben wij vele vacatures in verschillende branches. Zo kan je iets vinden in de commercie, logistiek of finance. Wij helpen je graag om uitdagend werk te vinden!

Voorstellen

Wij zijn TALECT, een werving- en selectiebureau actief in Vianen. Wij staan klaar voor werkzoekende en voor werkgevers. Dit doen wij door in te spelen op de behoeften van de opdrachtgever en de wensen te vervullen van de kandidaat. Wij helpen werkgevers om openstaande vacatures te vervullen en werkzoekende helpen we hun droombaan te vinden. 

Onze werkwijze

Wij werken secuur en bieden maatwerk. We vinden het belangrijk dat onze opdrachtgever krijgt waar die naar op zoek is en dat de kandidaat werk heeft in de branche waarin die zich thuis voelt. Wij gaan altijd in gesprek met de kandidaat om te kijken waar de wensen en ambities liggen. We geloven dat iedereen zijn eigen talent heeft en daarom kijken we niet alleen naar je cv, maar willen we je als persoon echt leren kennen. 

Netwerk in Vianen 

TALECT heeft een breed netwerk in Vianen. We kunnen je altijd helpen of je ergens terecht kan. Mocht je op dit moment geen openstaande vacature in Vianen of omgeving vinden, dan kan je altijd je gegevens achterlaten zodat we je kunnen terugbellen mocht er iets vrijkomen. 

Contact 

Wil je graag meer informatie om de mogelijkheden te bespreken als werkgever of werkzoekende? Neem dan contact met ons op, dan helpen wij je graag! Op de hoogte blijven van onze openstaande vacaturesSchrijf je dan in als werkzoekende zodat je niks meer mist! Wij hopen je snel te zien bij TALECT! 

Alexander Meijers

Vragen over banen in Vianen?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl