Bel mij terug!

Banen in Vleuten

Diverse banen in Vleuten of omgeving

TALECT heeft voor jou verschillende banen in Vleuten of omgeving.

Bij TALECT hebben we verschillende banen in Vleuten. Zo zijn we actief in vele branches, als de finance, logistiek, commercie of techniek. Het is maar net waar jij naar op zoek bent! Wij helpen je graag om jouw droombaan te vinden. 

Wie is TALECT? 

TALECT is een bureau dat werkzoekende helpt aan een baan en werkgevers helpt om vacatures te vervullen. Wij zijn actief in Vleuten en omgeving. Heb je als werkgever openstaande vacatures, dan helpt TALECT graag om hiervoor de geschikte kandidaat te vinden. Ook voor werkzoekende kijken we naar het perfecte plaatje en kijken we welke baan het best past bij jou. 

Hoe gaan wij te werk

Wij kijken naar iedereen op een andere manier. Wij vinden namelijk dat iedereen zijn eigen talent heeft. Zo kijken we naar je cv, maar nog belangrijker vinden we jou als persoon. We gaan daarom altijd een gesprek aan om al jouw wensen te bespreken en kijken waar jouw ambities liggen. We overleggen samen hoe we deze kunnen vervullen zodat jij uiteindelijk jouw droombaan vindt. 

Netwerk in Vleuten

Door ons brede netwerk, hebben wij veel connecties, zodat we jou kunnen plaatsen waar jij graag wilt. Ben je nu op zoek naar een baan, maar kan je in omgeving Vleuten geen openstaande vacature vinden? Neem dan contact met ons op om je gegevens achter te laten. Op deze manier kunnen we altijd kijken wat we voor je kunnen doen en je altijd op de hoogte houden als er wel iets vrijkomt. 

Contact 

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem contact met ons op, zodat we je kunnen helpen al je vragen te beantwoorden. Je kan je ook inschrijven als werkzoekende en op de hoogte blijven van alle openstaande vacatures. Direct solliciteren? Dat kan! We nemen dat snel contact met je op. 

Alexander Meijers

Vragen over banen in Vleuten?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl