Bel mij terug!

Banen Nieuwegein

Meerdere vacatures in Nieuwegein

TALECT heeft vele banen beschikbaar in Utrecht en wellicht zit jouw droombaan hier tussen.

Ben jij op zoek naar openstaande vacatures in Utrecht of omgeving? TALECT is een werving- en selectiebureau die jou graag helpt bij het vinden van jouw droombaan. Door ons brede netwerk, hebben we veel vacatures beschikbaar is meerdere branches. Of je nou op zoek bent naar een vacature in financiën, de logistiek of in techniek, bij TALECT vind je altijd een vacature in jouw gekozen branche. Laat ons weten waar je naar op zoek bent, dan gaan wij voor je aan de slag. 

Wie is TALECT?

TALECT is een werving- en selectiebureau in Utrecht en omgeving. Wij werven werkzoekende voor werkgevers, maar we staan ook klaar voor iedereen die op zoek is naar een baan. Wij helpen diverse werknemers de juiste vacature te vinden. Onze collega's hebben jaren ervaring met het selecteren van de juiste kandidaten om de perfecte match te vinden tussen opdrachtgevers een kandidaten. 

Hoe gaan wij te werk

Voordat we jouw droombaan gaan zoeken, plannen we eerst altijd een kennismakingsgesprek in. In dit gesprek bespreken we jouw wensen en kwaliteit. Uiteraard speelt je cv hier ook een rol in, maar we focussen ons meer op jouw persoonlijke ambities. Op basis van onze kennismaking gaan we op zoek naar een werkgever die perfect aansluit op jouw wensen en behoeftes. 

Ons netwerk in Utrecht

Door de jaren heen heeft TALECT een breed netwerk opgebouwd in Utrecht en omgeving. Hierdoor kunnen wij veel opties bieden voor onze kandidaten. Mocht het zo zijn dat wij geen passende vacature kunnen vinden, dan adviseren wij om contact op te nemen en je gegevens achter te laten. Zo kunnen wij direct contact met je opnemen als we de perfecte openstaande vacature voor jou hebben gevonden. 

Contact 

Ben jij op zoek naar een baan in Utrecht en wil je hier graag hulp bij? TALECT helpt je graag met het vinden van jouw droombaan. Schrijf je in als werkzoekende, zo blijf je altijd op de hoogte van openstaande vacatures. Wil je direct solliciteren? Dan kun je direct contact met ons opnemen. 

Alexander Meijers

Meer informatie over banen in Utrecht?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl