Bel mij terug!

Banen zoeken Utrecht

Banen vinden in Utrecht

Het zoeken van een baan kan best een lastige opgave zijn. Waar moet je eigenlijk beginnen? Inschrijven bij TALECT is een goede eerste stap. Wij helpen je namelijk graag met het zoeken naar een baan die perfect bij jou past!

Wie zijn wij?

TALECT is hét werving- en selectiebureau in Utrecht en omstreken. Al onze medewerkers zijn expert in het zoeken van de ideale match tussen werknemers en werkgevers. Op onze site vindt je vacatures voor verschillende branches. Van  financiële en commerciële vacatures tot administratieve en logistieke functies, bij TALECT ben je altijd aan het juiste adres. Ben je niet werkzaam in een van deze branches? Geen zorgen! We hebben regelmatig vacatures beschikbaar in Utrecht vanuit andere werkgebieden. Ben je benieuwd of er iets geschikts voor jou tussenzit? Neem vooral een kijkje bij onze vacatures

Hoe gaan wij te werk? 

Zodra je met ons wilt samenwerken, nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek. In dat gesprek bespreken we meerdere punten. Uiteraard kijken we naar je CV en behaalde diploma's, maar we vinden het nog belangrijker om jou als persoon te leren kennen. Daarom vragen we direct naar al jouw ambities en wensen. Op basis van al deze informatie gaan onze medewerkers hard op zoek naar een werkgever die perfect bij jou past. We kijken daarbij goed naar een mogelijke klik, aangezien het belangrijk is dat je energie, maar ook plezier uit je werk kunt halen. 

Detacheren, uitzenden of vast dienstverband

TALECT biedt meerdere diensten. Zo kun je bij ons terecht als uitzendkracht, via detachering of voor dienstverband. Wil jij werken op basis van uitzenden? Dan krijg je een uitzendovereenkomst, dit is flexibelers dan een arbeidsovereenkomst. Je krijgt namelijk betaald voor het aantal uren dat je werkt. Houd je meer controle en zijn langlopende projecten meer jouw ding, dan is detachering een goede optie. Bekijk onze vacatures en laat ons vooral weten waar jouw voorkeur naar uit gaat. TALECT heeft in veel regio's vacatures openstaan. Denk aan IJsselstein, Nieuwegein, Lopik, Montfoort, Benschop, Utrecht etc. In welke regio wil jij graag werken? 

Een baan zoeken in Utrecht

Zoek jij een baan in Utrecht, maar zie je door de bomen het bos niet meer. Wij helpen je graag met het vinden van een passende baan in Utrecht. Wil je meer informatie over onze werkwijze of wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?  Laat je terugbellen of schrijf je direct in!

 

Alexander Meijers

Moeite om een baan te zoeken?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl