Bel mij terug!

Banenmarkt

De banenmarkt wordt steeds toegankelijker. TALECT heeft diverse vacatures en wellicht kan jij jouw droombaan vinden!

De banenmarkt in Nederland is steeds toegankelijker geworden. Er komen steeds meer vacatures vrij en de werkloosheid neemt af. TALECT is altijd op zoek naar talenten die hun droombaan willen vinden. Wij helpen je hier graag bij. Wij hebben vacatures in diverse branches, zoals de logistiek, de techniek of financien. Laat ons helpen zodat jij zo snel mogelijk aan de slag kan gaan!

Wie zijn wij? 

TALECT is een werving- en selectiebureau gevestigd in IJsselstein. Wij helpen werkgevers om hun openstaande vacatures te vervullen en vinden hier passende kandidaten voor. Niet alleen helpen wij werkgevers, maar ook kandidaten kunnen bij ons terecht. Dus, ben jij op zoek naar een baan? Dan kan TALECT je helpen deze te vinden. 

Onze werkwijze

Voordat we je daadwerkelijk voorstellen aan onze opdrachtgever of de werkgever, willen je eerst beter leren kennen. We nodigen je uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor en gaan jouw wensen en behoeften in kaart brengen. We kijken niet alleen naar datgene wat je behaald hebt of naar je cv, maar vinden het belangrijker om erachter te komen wat voor persoon je bent en waar jouw talenten liggen. Je kan via TALECT vast in dienst gaan bij de opdrachtgever, als oproepkracht of detachering. 

Meer informatie 

Wil jij meer weten over onze diensten? Laat je terugbellen! Ben je benieuwd naar onze openstaande vacatures? Bekijk onze vacaturepagina of er iets voor jou tussen zit. Het kan zijn dat er op dit moment geen vacature is die bij jou past. Schrijf je dan in op onze website zodat je op de hoogte blijft. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met donderdag tot 21:00 uur en vrijdag tot 17:00 uur. Wij zien je graag bij TALECT!

Alexander Meijers

Vragen over de banenmarkt of openstaande vacatures?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl