Bel mij terug!

Banensite

Op zoek naar (nieuw) werk? TALECT is dé banensite voor regio IJsselstein. Benieuwd welke functies we allemaal beschikbaar hebben? Neem dan een snel een kijkje bij ons vacature aanbod. Wij helpen jou graag op een persoonlijke manier een baan te vinden die perfect bij jou past.

Wie zijn wij? 

Wij zijn TALECT, hét werving- en selectiebureau uit IJsselstein. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen talent heeft. Dat van ons is het maken van de perfecte match tussen werkgever en werknemer. Om dit voor elkaar te krijgen, kijken we natuurlijk graag naar je cv en diploma's, maar vinden we het nog belangrijker om jou als persoon te leren kennen. Wat zijn jouw wensen en behoeften als het gaat om een baan? Waar ben je goed in? Op basis van deze informatie gaan wij op zoek naar een baan die echt bij jou past. Hierbij vinden we het belangrijk dat je er energie, maar vooral ook plezier uithaalt. Je zult immers een groot deel van je tijd op je werk doorbrengen. Bovendien wil je natuurlijk een baan waar je jouw talent optimaal kan ontwikkelen. Daar kunnen wij je bij helpen. 

Bij TALECT beschikken we over een zeer groot netwerk. Hierdoor heeft onze banensite een breed aanbod van verschillende vacatures. Wij hebben voornamelijk veel technische, commerciële, financiële, logistieke en administratieve functies beschikbaar. Ben jij in een andere branche werkzaam? Neem dan ook contant met ons op! Vanwege ons grote netwerk hebben we ook geregeld vacatures andere vakgebieden. We hebben veelal banen beschikbaar in IJsselstein, Nieuwegein, Benschop, Utrecht, Lopik, Houten, Vleuten en meer! Voor ons maak het niet uit of je pas net je diploma hebt gehaald of al meerdere jaren werkervaring hebt. Wat je situatie ook is, wij helpen je graag bij je zoektocht naar de ideale baan! 

Heb je een functie gezien die echt wat voor jou is? Solliciteer dan meteen! Binnen een paar dagen zullen we dan contact met je opnemen. Zit er op dit moment niets voor jou bij? Ook dan raden we je aan om je gegevens achter te laten. Zodra er nieuwe banen beschikbaar zijn, nemen we dan contact met je op. Of je nu op zoek bent naar een fulltime baan, wilt werken op basis van uitzenden of detachering, bij ons kan het allemaal. Check hier direct alle vacatures die we hebben in onze vacaturesite.

Wat kunnen wij voor jou doen? 

Op zoek naar een (nieuwe) uitdaging? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures en schrijf je direct in! Wil je meer weten over onze diensten, dan kun je je laten terugbellen. TALECT is maandag tot en met donderdag bereikbaar tot 21:00 uur en vrijdag tot 17:00 uur. 

Alexander Meijers

Vragen over onze banensite?

Alexander helpt je graag verder:

0630384742

alexander@talect.nl