Bel mij terug!

Banensite Utrecht

Op zoek naar een banensite in Utrecht? Bij TALECT zit je goed!

Op zoek naar een uitdagende en interessante banensite in en rondom Utrecht? Schrijf je nu in bij TALECT en laat ons je helpen op zoek te gaan naar de juiste baan. Op deze banensite zijn er tal van vacatures die wellicht goed bij jouw wensen aansluiten.

Wie zijn wij?

TALECT is dé banensite van Utrecht waar jij jouw passende baan kan vinden. Wij zijn actief in vele branches, zoals de financiële wereld, administratieve of technische kant. Jij vraagt, wij bieden aan! Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van de ideale match tussen werknemer en organisatie. Het is voor ons belangrijk dat jij een baan vindt die bij jou past, aansluit bij jouw vakgebied en een goede klik met je werkgever hebt. Als je op zoek bent naar een baan dan nodigen we je graag uit voor een gesprek. Tijdens dit gesprek kijken wij vooral naar wat jouw ambities en wensen zijn. Uiteraard is je cv ook een belangrijk onderdeel, maar wij willen vooral jou als persoon leren kennen. Zodra wij alle informatie verzameld hebben, gaan we op zoek naar een functie die bij jou past en hopelijk jij ook enthousiast over bent! Wij hebben regelmatig openstaande vacatures. Neem vooral een kijkje bij onze vacatures

Detacheren, uitzenden of vast dienstverband

Bij TALECT heb je de keuze om in vast dienstverband te gaan bij je werkgever, als uitzendkracht of detachering. Voor langlopende projecten raden wij je aan om op basis van detachering aan de slag te gaan. Gaan het om een aantal uur per week, dan ga je op basis van uitzendkracht aan het werk. Je krijgt dan ook de uren uitbetaald die je gewerkt hebt. Overigens is een uitzendovereenkomst flexibeler dan een arbeidscontract. Op onze banensite hebben we tal van vacatures die openstaan. Deze vacatures zijn beschikbaar in een aantal regio's, zoals IJsselstein, Nieuwegein, Lopik, Montfoort, Benschop en nog veel meer.

Laat ons helpen!

Elk persoon heeft zijn of haar eigen talent en is uniek. Soms is het erg lastig om een passende baan te vinden en heb je er ook gewoon geen zin meer in. Bij TALECT begeleiden we je graag gedurende het hele proces. Wil je iets meer weten over onze diensten of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Laat je terugbellen of schrijf je direct in!

Alexander Meijers

Lastig om een passende baan te vinden?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl