Bel mij terug!

Breed netwerk vacatures

Bij TALECT hebben we een breed netwerk aan vacatures. Ben jij op zoek naar een baan of heb je als werkgever vacatures die vervult moeten worden? Onze professionals helpen je graag!

Over Talect 

TALECT is een werving- en selectiebureau gevestigd in IJsselstein. Met oog op talent helpen wij jou zoeken naar (nieuw) werk en helpen we werkgevers diverse vacatures te vervullen. Ons doel is om de perfecte match te vinden en werknemers en werkgevers te verbinden. 

Onze werkwijze

Bij TALECT heb je de mogelijkheid om op verschillende manieren bij ons te werken. Zo kan je vast in dienst, op basis van uitzenden of door middel van detachering. Wanneer je ervoor kiest om op basis van uitzendkracht aan de slag te gaan, dan krijg je alleen de uren uitbetaald die je werkt. Als je op zoek bent naar werk, dan maken we graag kennis met je. We nodigen je dan uit op kantoor en kijken wat jouw wensen zijn. Uiteraard is je cv belangrijk, maar willen we jou als persoon nog beter leren kennen. Zodra we een passende vacature voor je hebben gevonden, brengen we je in contact met de opdrachtgever. 

Branches waarin we actief zijn

Binnen TALECT focussen we ons op diverse vacatures in verschillende branches, zoals technische, administratieve, commerciële en financiële vacatures. Ben je toch op zoek naar iets anders? Wij krijgen ook regelmatig vacatures uit andere vakgebieden. Bekijk al onze vacatures

Meer informatie

Door ons breed netwerk aan vacatures is er altijd wel een vacature beschikbaar. Mocht er op dit moment niks tussen zitten voor jou? schrijf je direct in om op de hoogte te blijven van alle vacatures. Je kan ons bereiken van maandag tot en met donderdag tot 21:00 uur en vrijdag tot 17:00 uur. Of Laat je terugbellen zodra er iets passends voor je gevonden is.

Alexander Meijers

Vragen over ons breed netwerk aan vacatures?

Alexander helpt je graag verder:

+31630384742

alexander@talect.nl