Bel mij terug!

Commerciële banen

commerciële banen bij TALECT

Vind jouw commerciële baan nu bij TALECT! Wij hebben diverse vacatures en commerciële banen, zoals commercieel binnendienst medewerker, accountmanager of salesmanager.

Commerciële vacatures bij TALECT

Ben jij van nature een commercieel persoon en heb je enige ervaring of kennis van commerciële vaardigheden? Dan hebben wij leuke banen die wellicht bij jou passen! Binnen de commerciële branche heb je veel contact met klanten en ben jij het eerste aanspreekpunt. Laat ons weten naar wat voor commerciële baan jij op zoek bent en wie weet kan je al snel starten! 

Ervaring is niet altijd noodzakelijk

Bij TALECT hebben we banen die op zoek zijn naar net afgestudeerden, maar ook naar kandidaten met al enige ervaring. Naast dat je cv belangrijk is, vinden wij het belangrijker om jou als persoon te leren kennen. Wij kijken dan verder naar wat je kan. Zo ontdekken we waar jouw talenten en ambities liggen en vinden het belangrijk je te koppelen aan een baan waar jij gelukkig van wordt. 

Verschillende type bedrijven

TALECT biedt diverse commerciële banen aan bij verschillende type bedrijven. Van startende ondernemingen die jouw commerciële talent goed kunnen gebruiken om te groeien tot aan gevestigde bedrijven die op zoek zijn naar versterking van hun professionele verkoop team. Wij streven ernaar om een bedrijf te vinden dat daadwerkelijk aansluit bij jouw persoonlijkheid en ambities.

Contact

Wil je meer weten over onze commerciële banen? Je kan altijd vrijblijvend contact opnemen. Of Schrijf je in als werkzoekende en zorg dat je op de hoogte blijft van onze openstaande vacatures! Kan je op dit moment geen passende vacature vinden? Laat jouw gegevens achter dan nemen wij contact op zodra er iets vrijkomt! 

Alexander Meijers

Meer weten over commerciële banen?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl