Bel mij terug!

Commercieel

Ben jij commercieel ingesteld?

Dan wil jij aan de slag voor een commercieel bedrijf. Laat ons je helpen met je zoektocht. Wij hebben veel vacatures in de commerciële sector beschikbaar. Bekijk ze direct!

Wie zijn wij?

Wij zijn TALECT, hét werving- en selectiebureau in IJsselstein. Door ons grote netwerk in deze  regio hebben we veel vacatures voor je beschikbaar, ook op commercieel gebied. 

Onze kracht zit in het vinden van  het juiste talent voor de juiste commerciële baan. Doordat we de moeite nemen om jou goed te leren kennen, helpen we jou aan een baan die werkelijk past bij jouw talenten en ambities. Daarbij kijken we verder dan alleen jouw cv. We kijken waar jij op lange termijn gelukkig van wordt én blijft! 

Sta jij open voor een nieuwe functie op commercieel gebied? Ga met ons in gesprek! 

Hoe kunnen wij jou helpen?

Schrijf je eerst in als werkzoekende. Zo kunnen wij jouw gegevens direct matchen zodra er een nieuwe vacature binnenkomt. Zelf kun je alvast een kijkje nemen tussen de openstaande vacatures.

Staat jouw ideale commerciële functie er nog niet tussen? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. Op die manier kunnen we je nog sneller helpen.

 

Alexander Meijers

Vragen over onze vacatures in de commerciële sector?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl