Bel mij terug!

Commercieel medewerker vacature

Vind hier de commerciële vacature die bij jou past

Ben jij op zoek naar dé vacature voor commercieel medewerker, maar heb je die nog niet gevonden? Wij hebben regelmatig commerciële functies beschikbaar voor onze opdrachtgevers, zoals Commercieel Medewerker Binnendienst, Commercieel Administratief medewerker, Verkoper of Technisch Commercieel medewerker. Ons aanbod in de commerciële branche is hoog, dus de kans is groot dat je bij ons jouw droombaan gaat vinden.

Wie zijn wij?

Wij zijn TALECT, hét werving- en selectiebureau in IJsselstein. Wij hebben een uitgebreid netwerk van verschillende type bedrijven. Van startende ondernemingen die jouw commerciële talent goed kunnen gebruiken tot aan gevestigde bedrijven die op zoek zijn naar versterking van hun verkoop team. We hebben regelmatig vacatures voor commercieel medewerker buitendienst of binnendienst. Daarom is de kans groot dat wij een nieuwe en uitdagende commerciële baan voor jou kunnen vinden. Veelal in de omgeving van IJsselstein. Eerst gaan we met jou in gesprek en horen we graag wat jouw talenten en wensen zijn. Wie weet hebben we de perfecte vacature voor commercieel medewerker voor jou en kun jij je straks bezig gaan houden met acquisitie, offertes opstellen, orders verwerken of relatiebeheer.

Commerciële ervaring is niet altijd noodzakelijk

Bij TALECT kijken we verder dan alleen jouw CV en de diploma’s die je wel of niet hebt behaald. We willen een commerciële baan voor jou vinden die bij jou past en waar jij jezelf het beste kunt ontwikkelen de komende jaren. Daarom zijn we erg nieuwsgierig naar jouw talenten, persoonlijkheid en ambities. Dan kijken we samen met jou welke bedrijven goed bij je passen en waar jij gelukkig van wordt.

Zo kunnen wij jou snel helpen:

Schrijf jezelf in als werkzoekende en bekijk onze openstaande vacatures. Staat er geen passende commerciële functie voor je tussen? Neem dan gerust contact met ons op. We nodigen je graag uit voor een gesprek. Zo kunnen we jou ontzorgen in jouw zoektocht naar een leuke baan als commercieel medewerker. Hopelijk tot snel!

Alexander Meijers

Vragen over onze vacatures voor commercieel medewerker?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

Alexander@talect.nl