Bel mij terug!

Commerciële vacatures

Commerciële vacatures bij jou in de buurt

Ben je van nature commercieel ingesteld of heb je vanuit jouw kennis en ervaring sterke commerciële vaardigheden ontwikkeld? Dan helpen wij jou graag aan een passende commerciële functie. Regelmatig ontvangen wij vacatures voor bijvoorbeeld een Commercieel Medewerker Binnendienst, Accountmanager of Salesmanager.

In een Commercieel Medewerker Binnendienst functie ben je verantwoordelijk voor onder andere het klantencontact, het opstellen van pakkende offertes en het verwerken van orders . Bij een functie als Accountmanager of Salesmanager werk je voornamelijk in de buitendienst en ben je verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe klanten: acquisitie plegen en relatiebeheer zijn hierbij belangrijke taken. Naar wat voor commerciële functie ben jij op zoek? Laat het ons weten!

Ervaring is niet altijd noodzakelijk

Heb je al een aantal jaren werkervaring als commercieel medewerker of ben je net klaar met je commerciële studie?  Bij TALECT gaan we op zoek naar een baan die bij jou past.  Diploma’s en werkervaring zijn niet de enige zaken waar we op letten. Wij kijken namelijk verder dan jouw cv. Jouw talenten, persoonlijkheid en ambities zijn mínstens net zo belangrijk. Op die manier koppelen we jou aan een baan waar jij gelukkig van wordt.

Een commerciële baan in de buurt

TALECT biedt voor het merendeel banen aan in de omgeving van IJsselstein. Woon je in de buurt van IJsselstein en ben je op zoek naar een functie als commercieel medewerker? Bekijk dan hieronder de openstaande vacatures en kijk of er een vacature voor commercieel medewerker tussen staat die bij jou aansluit. Dichtbij huis werken heeft tenslotte zijn voordelen: je houdt meer vrije tijd over én de kans is groot dat jij voortaan niet meer in de file hoeft te staan! 

Verschillende type bedrijven

Bij ons vind je vacatures bij verschillende type bedrijven die op zoek zijn naar een commercieel medewerker. Van startende ondernemingen die jouw commerciële talent goed kunnen gebruiken om te groeien tot aan gevestigde bedrijven die op zoek zijn naar versterking van hun professionele verkoop team.  Zo zijn er commercieel medewerker functies voor zowel binnen- als buitendienst. Wij streven ernaar om een bedrijf te vinden dat daadwerkelijk aansluit bij jouw persoonlijkheid en ambities.

Openstaande vacatures voor Commercieel Medewerker

Hieronder vind je een selectie van onze commerciële vacatures. Het merendeel van onze opdrachtgevers is gevestigd in IJsselstein of omgeving, maar ook bedrijven wat verder buiten IJsselstein kunnen er tussen staan. Wanneer je niet direct een interessante commerciële functie ziet die bij jou aansluit, dan raden we je aan om contact met ons op te nemen. Wij hebben een groot netwerk van bedrijven in de omgeving IJsselstein. Graag helpen we jou om daar jouw functie als commercieel medewerker te vervullen.

Alexander Meijers

Vragen over onze commerciële vacatures?

Alexander helpt je graag verder:

0630384742

alexander@talect.nl