Bel mij terug  

Commerciële vacatures

Commerciële vacatures bij jou in de buurt

Commercieel ben je of ben je niet. Je kunt het eigenlijk niet aanleren. Wel kun je met je commerciële vaardigheden allerlei banen en functies vervullen. Denk aan een commercieel medewerker binnendienst functie waarbij je verantwoordelijk bent voor het verwerken van orders en offertes. Dit is toch heel anders dan een functie als accountmanager of salesmanager waarbij je voornamelijk in de buitendienst zit. Je bent dan verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe klanten: Acquisitie plegen en relatiebeheer zijn van die taken die erbij horen.

Ervaring of niet

Of je nu net klaar bent met je commerciële studie of al een aantal jaren werkervaring hebt als commercieel medewerker, bij Talect staan we altijd open om met elkaar kennis te maken. Diploma’s en ervaring zijn niet de enige zaken waar we naar kijken bij Talect. Wij kijken naar jou als persoon. Naar jouw talenten. Daar waar jij gelukkig van wordt en wat het beste bij jou past.

 

Een commerciële baan in de buurt

Talect biedt voor het merendeel banen aan in de omgeving van IJsselstein. Woon je in de buurt van IJsselstein en ben je op zoek naar een functie als commercieel medewerker? Dan is de kans groot dat jij voortaan niet meer in de file staat om bij je werk te komen, maar gewoon lekker de fiets kan pakken! Zo werk je én dichterbij, én hou je meer vrije tijd over. Bekijk hieronder de openstaande vacatures voor commercieel medewerker en kijk of er een vacature is die bij jou aansluit.

 

Verschillende type bedrijven

Bij ons vind je vacatures voor allerlei verschillende type bedrijven die op zoek zijn naar een commercieel medewerker. Sommige bedrijven zijn een beginnende onderneming die zoeken naar een commercieel medewerker voor groei, waar andere bedrijven al volgroeid zijn en hun verkoop team willen versterken. Zo zijn er commercieel medewerker functies voor zowel binnen- als buitendienst. Wij streven ernaar om een bedrijf te vinden wat daadwerkelijk bij jou persoonlijkheid en type persoon aansluit.

 

Openstaande vacatures als commercieel Medewerker

Hieronder vind je een selectie van onze commerciële vacatures. Het merendeel van onze opdrachtgevers is gevestigd in IJsselstein of omgeving, maar een bedrijf wat verder buiten IJsselstein kan er ook tussen staan. Wanneer je niet direct een interessante commerciële functie ziet die bij jou aansluit, kun je altijd contact met ons opnemen. Wij hebben een groot netwerk onder de bedrijven in de omgeving IJsselstein. Misschien kunnen wij in een later stadium alsnog jouw functie als commercieel medewerker invullen binnen een bedrijf wat aansluit bij jouw persoonlijkheid.

Alexander Meijers

Vragen over onze commerciële vacatures?

Alexander helpt je graag verder:

0630384742

alexander@talect.nl