Bel mij terug!

Content

Wij geloven dat iedereen talent heeft. En onze kracht zit in het selecteren van juist dat talent dat nodig is voor onze opdrachtgevers. Wij zijn geen cv-schuivers, maar denken graag met jou mee in HR-oplossingen. Maar wanneer het nodig is om snel een aantal handjes te leveren, pakken we dat ook heel snel op. Het is maatwerk wat we doen. Pragmatisch en kwalitatief. Dat is hoe wij werken. En daarmee lukt het ons wel de ideale kandidaten te vinden in deze krappe markt.

De beste selectie van talent

Kennismaken

Wanneer je een opdracht bij ons uitzet, komen we altijd eerst graag even kennismaken zodat we een goed beeld krijgen van de organisatie en de bedrijfscultuur. Hierdoor kunnen we een nog betere selectie doen.

Ruime recruitment ervaring

We hebben veel ervaring en kennis van de markt en de kandidaten. Bij TALECT werken alleen maar ervaren consultants.

Doelgroep analyse

Door een gedegen doelgroep analyse te doen, weten we precies hoe we de ideale kandidaat kunnen bereiken en motiveren. Hierin kunnen we jou als opdrachtgever ook adviseren.

Ruime toegang tot alle wervingskanalen

We hebben ruime toegang tot alle wervingskanalen en kijken per opdracht welk kanaal en welk middel nodig is om onder de aandacht te komen van de ideale profielen. We maken hierbij gebruik van online searching, social advertising en diverse jobboards. Per opdracht kijken we wat er nodig is.

Wil je meer weten over onze diensten of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Laat je terug bellen.