Bel mij terug!

Detachering Houten

Op zoek naar een detacheringsbureau in Houten?

Heb jij opeens een tijdelijke medewerker nodig of ben jij opzoek naar extra capaciteit? TALECT is hét detacheringsbureau in en rondom Houten. Wij verhuren personeel aan bedrijven en hebben deze tijdelijke, maar ervaren krachten op onze loonlijst staan. Op deze manier beschik jij snel over het nodige personeel!

Wie zijn wij?

Welkom bij TALECT! Bij ons kun je terecht voor detachering in Houten. Zoek jij voor jouw bedrijf tijdelijk personeel? Dan helpen wij jou daar graag bij. Wij hebben een uitgebreid netwerk aan personeel dat wij verhuren, dus daar zit gegarandeerd iemand tussen die past bij jouw bedrijf. Om jouw wensen en behoeften door te nemen, komen wij graag met je in contact. Als detacherings-, selectie- en wervingsbureau ligt onze kracht bij het vinden van het juiste talent. Wij kijken namelijk niet alleen naar iemands behaalde diploma's, maar ook naar iemands kwaliteiten en talenten. 

Wat houdt detachering in?

Door te kiezen voor detachering, word je volledig ontzorgd. Wij zijn als detacheringsbedrijf namelijk de werkgever en de werknemer heeft bij ons een tijdelijke of vaste arbeidsovereenkomst. Op deze manier loop jij minder risico, omdat wij als detacheringsbureau - in het geval van ziekte - verantwoordelijk voor loondoorbetaling. Als je ervoor kiest om met ons samen te werken, dan zullen alle gemaakte afspraken vastgelegd worden in een detacheringsovereenkomst. 

Hoe kunnen we jou helpen?

Wij staan klaar om jouw bedrijf te voorzien van de nodige medewerkers. Neem contact op en dan bespreken we samen de mogelijkheden. Bel ons of laat je terugbellen!

Alexander Meijers

Op zoek naar detachering in Houten?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl