Bel mij terug!

Detachering Nieuwegein

Op zoek naar een detacheringsbureau in Nieuwegein?

Heb jij opeens een tijdelijke medewerker nodig of ben jij opzoek naar extra capaciteit? TALECT is hét detacheringsbureau in en rondom Houten. Wij verhuren personeel aan bedrijven en hebben deze tijdelijke, maar ervaren krachten op onze loonlijst staan. Op deze manier beschik jij snel over het nodige personeel!

Wie zijn wij?

Ben jij op zoek naar tijdelijk, ervaren personeel dat jouw bedrijf kan komen versterken? TALECT is hét werving- en detacheringsbureau van Nieuwegein en omstreken. De afgelopen jaren heeft TALECT een groot netwerk aan personeel opgebouwd. Wij kunnen je daarom garanderen dat we iemand kunnen vinden die perfect bij jouw bedrijf past. Zodra je ons inschakelt voor het vinden van personeel, plannen we een kennismakingsgesprek in. In dat gesprek nemen we de tijd om jouw wensen en behoeftes in kaart te brengen. Als detacherings-, selectie- en wervingsbureau ligt onze passie en kracht bij het vinden van het juiste personeel. We kijken niet alleen naar iemands ervaring en behaalde diploma's, maar ook naar iemands kwaliteiten en talenten. 

Wat houdt detachering in?

Detachering is het uitlenen van werknemers aan een derde partij. Kies je voor detachering, dan wordt je volledig ontzorgd. TALECT is al detacheringsbedrijf de werkgever. De werknemer die in jouw bedrijf werkt heeft bij ons een tijdelijk of vast arbeidsovereenkomst. Met detachering loop jij minder risico. Dit komt omdat wij als detacheringsbureau - in het geval van ziekte - verantwoordelijk zijn voor loondoorbetaling. Kies je ervoor om met ons samen te werken, dan zullen alle gemaakte afspraken worden vastgelegd in een detacheringsovereenkomst. 

Hoe kunnen we jou helpen?

Ben je op zoek naar een detacheringsbureau in Nieuwegein? TALECT staat klaar om jouw bedrijf te voorzien van de nodige medewerkers. Neem vrijblijvend contact op om alle mogelijkheden te bespreken. Bel ons of laat je terugbellen!

Alexander Meijers

Op zoek naar detachering in Houten?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl