Bel mij terug!

Detachering Utrecht

Ben je opzoek naar Detachering in Utrecht?

Via detachering kun je een medewerker tijdelijk inhuren ter vervanging van een werknemer die ziek is of omdat je plotsteling extra capaciteit nodig hebt. Wij nemen graag jouw zorgen uit handen door middel van detachering.

Wie zijn wij?

Ben jij op zoek naar tijdelijk, maar ervaren personeel? TALECT is hét detachering- en wervingsbureau in Utrecht en omgeving. Wij nemen graag al uw zorgen uit handen door iemand te vinden die geschikt is om bij jouw bedrijf te detacheren. TALECT heeft daarbij een zeer uitgebreid en uiteenlopend netwerk zodat we gegarandeerd de perfecte kandidaat kunnen vinden. Om deze match te vinden brengen we al jouw wensen en behoeften in kaart tijdens een kennismakingsgesprek. 

Wat houdt detachering in?

Detachering houdt in dat een ander bedrijf personeel uitleent. Dit kan van pas komen wanneer jouw bedrijf extra capaciteit nodig heeft of als je een vervanger zoekt voor een langdurige zieke werknemer. Je kunt TALECT inschakelen als je op zoek bent naar een detacheringsbureau in Utrecht. Wij zorgen voor een vaste of tijdelijke arbeidsovereenkomst met de medewerkers. Op deze manier loop jij als werkgever minder risico. Zodra de medewerkers ziek wordt, ligt de verantwoordelijkheid voor loondoorbetaling bij ons. In de gemaakte detacheringsovereenkomst, staan alle afspraken die gemaakt zijn. 

Hoe kunnen we jou helpen?

Ben je op zoek naar een detacheringsbureau in Utrecht?  TALECT gaat graag voor je aan de slag! Neem contact met ons op en laat ons weten wat jouw wensen zijn. Wil je liever direct een afspraak plannen? Bel ons of laat je terugbellen

Alexander Meijers

Vragen over detachering in Woerden?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl