Bel mij terug!

Detachering Woerden

Ben je opzoek naar Detachering in Woerden?

Via detachering kun je een medewerker tijdelijk inhuren ter vervanging van een werknemer die ziek is of omdat je plotsteling extra capaciteit nodig hebt. Wij nemen graag jouw zorgen uit handen door middel van detachering.

Wie zijn wij?

Wij zijn TALECT, hét detachering- en wervingsbureau in IJsselstein en omgeving. Je kunt bij ons terecht als je opzoek bent naar tijdelijk, maar ervaren personeel. Bij TALECT hebben we een zeer uitgebreid en uitlopend netwerk, waardoor wij gegarandeerd iemand beschikbaar om bij jouw bedrijf te detacheren. In een kennismakingsgesprek brengen we jouw wensen en behoeften in kaart en daarna gaan wij opzoek naar de perfecte match voor detachering. 

Wat houdt detachering in?

Wanneer jouw bedrijf extra capaciteit nodig heeft of als je een vervanger zoekt voor een langdurig zieke werknemer, kun je kiezen voor detachering. Bij detachering kun je TALECT inschakelen om jouw zorgen uit handen te nemen. Wij zorgen dan voor een vaste of tijdelijke arbeidsovereenkomst met de medewerker en hierdoor loop jij als opdrachtgever minder risico. Wanneer een medewerker bijvoorbeeld ziek wordt, ligt de verantwoordelijkheid voor loondoorbetaling bij ons. Alle afspraken die gemaakt worden, worden vastgelegd in een detacheringsovereenkomst.

Hoe kunnen we jou helpen?

Neem contact met ons op en laat ons weten wat jouw wensen zijn. Wij gaan graag voor je aan de slag! Wil je een afspraak inplannen? Bel ons of laat je terugbellen

Alexander Meijers

Vragen over detachering in Woerden?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl