Bel mij terug!

Detachering

Detachering is een goede oplossing voor tijdelijk werk.

Via detachering kun je een medewerker tijdelijk inhuren ter vervanging van een werknemer die ziek is of omdat je plotsteling extra capaciteit nodig hebt. Wij nemen graag jouw zorgen uit handen door middel van detachering.

Wie zijn wij?

Wij zijn TALECT, hét detacheringsbureau in IJsselstein. Wij kunnen je helpen als je op zoek bent naar tijdelijk en ervaren personeel. Door ons uitgebreide netwerk is de kans groot dat we iemand beschikbaar hebben om tijdelijk bij jullie bedrijf te detacheren. Tijdens onze kennismaking brengen we jullie wensen en behoeften in kaart. Daarna gaan we op zoek naar de perfecte match voor detachering.

Wat houdt detachering in?

Bij detachering zorgen wij voor een vaste of tijdelijke arbeidsovereenkomst met de medewerker. TALECT is dus de werkgever. Hierdoor loop jij als opdrachtgever minder risico. Als de medewerker bijvoorbeeld ziek wordt, zijn wij als detacheringsbedrijf verantwoordelijk voor loondoorbetaling. Doordat de gedetacheerde niet bij jou in dienst is, heb je meer flexibiliteit. Alle afspraken leggen we vast in een detacheringsovereenkomst.

Hoe kunnen we jou helpen?

Laat ons weten welke vacature voor tijdelijke inhuur je open hebt staan en of je detachering in wilt zetten? Wij kunnen snel schakelen. Wil je een afspraak inplannen? Bel ons of laat je terugbellen!
Alexander Meijers

Vragen over detachering?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl