Bel mij terug!

Detacheringsbedrijf

Op zoek naar een detacheringsbedrijf in de omgeving IJsselstein?

Wil jij tijdelijk een medewerker ‘inhuren’ ter vervanging of omdat je plotsteling extra capaciteit nodig hebt? TALECT is een detacheringsbedrijf gevestigd in IJsselstein. Wij verhuren personeel aan bedrijven. Deze tijdelijke ervaren krachten staan bij ons op de loonlijst. Zo kun je snel over ervaren personeel beschikken.

Wie zijn wij?

Wij zijn TALECT, hét detacheringsbureau uit IJsselstein. Wanneer je als bedrijf op zoek bent naar tijdelijk personeel, kunnen wij jou daaraan helpen. Door ons uitgebreide netwerk is de kans groot dat er iemand voor jouw bedrijf tussen zit. We komen graag met je in gesprek om jullie wensen en behoeften door te nemen. Daarna gaan we op zoek naar de juiste kandidaat. Als detacheringsbedrijf en werving- en selectiebureau hebben we een neus voor talent. Wij kijken namelijk verder dan het cv. Wij gaan voor de perfecte match. 

Wat houdt detachering in?

Bij detachering ontzorgen wij je compleet. Als detacheringsbedrijf zijn wij de werkgever. De medewerker heeft een vaste of tijdelijke arbeidsovereenkomst bij ons. Hierdoor loop jij minder risico. Als de medewerker bijvoorbeeld ziek wordt, is het detacheringsbureau verantwoordelijk voor loondoorbetaling. Doordat de gedetacheerde niet bij jou in dienst is, heb je meer flexibiliteit. Alle afspraken leggen we vast in een detacheringsovereenkomst.

Hoe kunnen we jou helpen?

Als detacheringsbedrijf kunnen wij snel schakelen. Wij gaan graag met je in gesprek, zodat we een goed beeld van jouw organisatie en wensen krijgen. Maak direct een afspraak door contact met ons op te nemen of laat je terugbellen!

Alexander Meijers

Op zoek naar een detacheringsbedrijf?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl