Bel mij terug!

Detacheringsbureau

Op zoek naar een detacheringsbureau in regio IJsselstein?

Ben jij op zoek naar een tijdelijke medewerker of heb je opeens extra capaciteit nodig? TALECT is een detacheringsbureau gevestigd in IJsselstein. Wij verhuren personeel aan bedrijven. Deze tijdelijke ervaren krachten staan bij ons op de loonlijst. Zo kun je snel over ervaren personeel beschikken en kan jouw bedrijf er weer tegenaan!

Wie zijn wij?

Wij zijn TALECT, hét detacheringsbureau uit IJsselstein. Ben jij als bedrijf op zoek naar tijdelijk personeel, dan kunnen wij jou daaraan helpen. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk, dus de kans is groot dat er iemand voor jouw bedrijf tussen zit. Graag komen we met je in contact om je wensen en behoeften door te nemen. Vervolgens gaan we op zoek naar de geschikte kandidaat. Als detacherings- en werving- en selectiebureau hebben we een neus voor talent. Wij kijken namelijk verder dan het cv en zoeken op deze manier de perfecte match. 

Wat houdt detachering in?

Bij detachering ontzorgen wij je volledig. Als detacheringsbedrijf zijn wij de werkgever en heeft de medewerker een vast of tijdelijke arbeidsovereenkomst bij ons. Hierdoor loop jij minder risico. Wordt de medewerker ziek, dan is het detacheringsbureau, wij in dit geval, verantwoordelijk voor loondoorbetaling. Zo beschik jij over meer flexibiliteit. Kies je ervoor om met ons samen te werken, dan worden alle gemaakte afspraken vastgelegd in een detacheringsovereenkomst. 

Hoe kunnen we jou helpen?

Per wanneer heb je een tijdelijke kracht nodig? Kom bij ons op gesprek en bespreek met ons de mogelijkheden! Wil je een afspraak inplannen? Bel ons of laat je terugbellen!

Alexander Meijers

Op zoek naar een detacheringsbureau?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl