Bel mij terug!

een baan zoeken

Wil jij een baan zoeken maar weet je niet waar te beginnen? Bij TALECT zit je juist!

Een baan zoeken kan soms lastig zijn. Ga je vast in dienst of juist als uitzendkracht? Soms heb je hier hulp bij nodig. Bij TALECT hebben we consultants die uitblinken en jou kunnen helpen bij het vinden en adviseren van een passende baan.

Wie zijn wij? 

TALECT helpt jou bij het zoeken naar een baan. Wij zitten gevestigd in IJsselstein. Dagelijks zijn we met passie bezig om verschillende vacatures te vervullen, opdrachtgever en kandidaat te matchen én mensen te helpen in hun zoektocht naar een passende baan. Wij zijn actief in verschillende branches, zoals op commercieel gebied, financieel, logistiek of administratief. Uiteraard komen er ook regelmatig vacatures vanuit andere vakgebieden op onze site terecht. 

Werkwijze

Je kan je bij ons via de website inschrijven. Na jouw inschrijving nemen wij persoonlijk contact met je op en plannen een eerste kennismakingsgesprek. Tegelijkertijd ontvangen we je cv, zodat we kunnen kijken waar jouw kwaliteiten liggen. In het kennismakingsgesprek vinden we het ook belangrijk om jou als persoon te leren kennen. We luisteren naar jouw wensen en kijken waar je ambities liggen. Daarna gaat TALECT aan de slag voor jou om een passende vacature te vinden. 

Meer informatie

Wij vinden het belangrijk om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wil je meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op. Wij zijn maandag tot en met donderdag bereikbaar tot 21:00 uur en vrijdag tot 17:00 uur. Wij hopen dat we jou kunnen begeleiden in deze procedure en wellicht komt er iets positiefs uit! 

 

 

 

Alexander Meijers

Vragen over verschillende banen?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl