Bel mij terug!

Engineer vacatures

Engineer vacatures bij jou in de buurt!

Of je nu net bent afgestuurd of al 10 jaar werkervaring hebt en op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, bij TALECT helpen we jou graag aan een baan als engineer. Hierbij vinden wij het belangrijk om verder te kijken dan je CV en de juiste papieren of certificaten. Liever kijken we naar jou als mens en gaan we samen op zoek naar jouw talenten!

Wat voor logistieke werkomgeving past goed bij jou en waar word jij gelukkig van? We willen tenslotte dat je voor de lange termijn aan de slag kunt bij het bedrijf dat het beste bij jou past.

Een baan in de buurt

Onze opdrachtgevers zijn veelal gevestigd in IJsselstein en omstreken. Woon je in de buurt? Dan is de kans groot dat je nooit meer in de file hoeft te staan en elke dag op de fiets naar je nieuwe baan kan. Zo houd je ook nog eens vrije tijd over! Nieuwsgierig welke banen dit zijn? Bekijk dan vooral onze openstaande vacatures

Verschillende type bedrijven

Bij TALECT hebben we engineer vacatures voor verschillende typen bedrijven. Van een wereldwijd bekend, maar toch gezellig bedrijf tot aan vacatures voor het ontwikkelen van technische installaties in de woningbouw. Wij streven ernaar om een werkgever te vinden wat past bij jouw persoonlijkheid en ambities én waar je echt gelukkig van kan worden! 

Openstaande logistieke vacatures

Op onze vacature pagina vind je een selectie van al onze openstaande engineer vacatures. Het grootste deel van onze opdrachtgever zitten in regio IJsselstein, maar er zitten ook bedrijven tussen wat verder buiten IJsselstein. Zie je niet direct een functie die bij je past? Ook dan raden we je aan om toch contact met ons op te nemen. Wij hebben een groot netwerk van allerlei verschillende bedrijven. Graag gaan we binnen dit netwerk voor je op zoek naar een functie bij een bedrijf dat bij jou past! 

Alexander Meijers

Vragen over onze engineer vacatures?

Alexander helpt je graag verder:

0630384742

alexander@talect.nl