Bel mij terug!

Executive search

Ben je op zoek naar de perfecte werknemer voor die ene functie? TALECT is een bureau met oog voor talent dat gespecialiseerd is in executive search. Onze ervaren consultants helpen je met de zoektocht naar de meest geschikte kandidaat!

Wie zijn wij? 

Ben jij voor je organisatie op zoek naar nieuwe werknemers, maar lukt het niet om geschikte kandidaten te vinden? TALECT, hét bureau in executive search uit IJsselstein helpt met het vervullen van sleutelposities binnen toonaangevende bedrijven. Dit doen we door enkel en alleen de beste kandidaten te testen en te selecteren. Dag in dag uit werken we met veel plezier om opdrachtgevers te voorzien in de best passende matches. Dit doen we door verder te kijken dan het cv en behaalde diploma's. In plaats daarvan gaan we dieper in op het talent van de kandidaten. Mensen zijn immers succesvoller wanneer zij worden ingezet in een omgeving waar hun talent tot zijn recht kan komen. Zo heb je straks de ideale match te pakken! 

Executive search heeft verschillende voordelen. Zo is de rekrutering veel sneller dan anders. We hebben een grote database met diverse geschikte kandidaten. Hierdoor hebben we sneller inzicht in wie er niet, maar vooral ook wie er wél binnen jouw organisatie passen. Ook is de rekrutering van hoge kwaliteit. Van te voren hebben wij de kandidaten al zorgvuldig gescreend. Dit doen we onder meer door te eigenschappen van de potentiële nieuwe werknemers in kaart te brengen. Vervolgens controleren we of deze overeenkomen met de eigenschappen die horen bij die functie die je open hebt staan. Het gevolg is dat je een selectie krijgt van alleen de kandidaten die bij zowel de functie als jouw organisatie passen. 

Wat kunnen wij voor jou doen? 

Heb jij openstaande vacatures met specifieke eisen die moeilijk worden vervuld? Executive search kan je helpen om de geschikte werknemer te vinden. Wil je meer informatie of een afspraak maken? Laat je dan terugbellen of schrijf je direct in! Maandag tot en met donderdag zijn wij bereikbaar tot 21:00 uur en vrijdag tot 17:00 uur. 

Alexander Meijers

Vragen over executive search?

Alexander helpt je graag verder:

0630384742

alexander@talect.nl