Bel mij terug!

Finance vacatures

Ben je net afgestudeerd als finance professional? Of heb je al 10 jaar werkervaring in de branche? Wat je situatie ook is, bij TALECT staan we altijd open voor een kennismakingsgesprek! Natuurlijk is het bij finance vacatures belangrijk dat je de juiste diploma’s en kennis van cijfers hebt. Echter vinden wij het ook van belang om naar jou als mens te kijken. Wat zijn je talenten en ambities? Op basis hiervan zoeken wij voor je een werkgever die écht bij je past.

Finance vacatures bij jou in de buurt!

De meeste van onze opdrachtgevers bevinden zich in IJsselstein en omstreken. Woon je hier in de buurt? Dan is een baantje bij jou in de buurt ideaal. Je kunt de fiets pakken in plaats van de auto en vermijdt hiermee files. Bovendien houd je met een baan in de buurt meer vrije tijd over! Klinkt dit jou goed in de oren? Bekijk hieronder onze openstaande finance vacatures.

Net afgestudeerd?

Heb je recent een hbo- of mbo-diploma Accountancy, Bedrijfseconomie of een andere soortgelijke financiële opleiding gehaald? Of ben je een starter finance professional op de arbeidsmarkt? Graag kijken we samen met jou welke bedrijven goed bij jou passen en waar je het meeste kans hebt om jezelf te ontwikkelen. Waar dat voor de één een groot accountancy kantoor is waar je voor veel verschillende klanten werkt, is dat voor de ander een bedrijf met een financiële afdeling waar je in een hecht team samenwerkt.

Bij TALECT kunnen we je deze diverse opties aanbieden. Zie je op dit moment geen vacature die bij je past? In dat geval zouden we een ingang kunnen bieden bij bedrijven in de buurt waar jij graag wilt werken. Neem contact met ons op en we gaan voor jou aan de slag!

Finance medior en senior functies

Je vindt bij ons finance vacatures op elk niveau. Naast functies voor starters, zoeken we ook regelmatig ervaren finance talenten met minimaal 5 jaar ervaring. Denk hierbij aan Controllers, Financieel Adviseurs, Accountants, maar ook boekhoudkundige medewerkers op mbo- en hbo-niveau.

Openstaande finance vacatures

Onder aan deze pagina vind je een selectie van onze finance vacatures. Naast onze opdrachtgevers in IJsselstein, werken we ook samen met opdrachtgevers buiten de regio. Zie je niet direct een passende functie voor jou? We hebben een groot netwerk en stellen jou graag aan hen voor!

Alexander Meijers

Vragen over onze finance vacatures?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

Alexander@talect.nl