Bel mij terug!

Financieel

Ben jij financieel ingesteld...?

… Dan ben jij op zoek naar een functie in de financiële sector. Dan ben je bij TALECT aan het juiste adres. Wij hebben een groot aanbod van vacatures in de financiële sector. Wie weet zit er iets voor je tussen!

Wie zijn wij?

Wij zijn TALECT, hét Werving- en Selectiebureau in IJsselstein en omstreken. We hebben een breed netwerk in de financiële sector, waardoor we jou kunnen helpen bij het vinden van een mooie (nieuwe) baan.

Hoe wij werken? Wij kijken verder van jouw cv. Ervaring in de financiële sector is namelijk niet altijd noodzakelijk. Wij kijken vooral naar jouw persoonlijkheid, ambities én talent. Ons talent zit ‘m in het selecteren van de juiste persoon voor de juiste financiële job. En ons doel is dat jij voor lange tijd met plezier naar je werk gaat. Daarom leveren wij maatwerk om de perfecte match te vinden voor de lange termijn. Laat ons weten naar wat voor baan in de financiële sector jij op zoek bent.

Hoe kunnen wij jou helpen?

De eerste stap die jij kunt zetten? Schrijf je direct in als werkzoekende en geef hierbij aan dat je op zoek bent naar een functie op financieel gebied. Bekijk ook onze openstaande financiële vacatures. Wellicht zit er al iets voor je tussen.

Heb je intussen andere vragen of wil je meer weten over wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op of laat je terugbellen!

Solliciteer direct op de financiële baan die bij jou past!

Op onze vacaturepagina vind je een overzicht van alle (financiële) banen die wij momenteel beschikbaar hebben. Staat er iets voor je tussen? Solliciteer dan direct. Na ontvangst van jouw sollicitatie nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!

Alexander Meijers

Vragen over onze vacatures in de financiële sector?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl