Bel mij terug!

Financiële vacatures

Of je nu net afgestudeerd bent of al 10 jaar werkervaring hebt als finance professional, bij TALECT staan we altijd open voor een kennismaking. De juiste diploma’s en kennis van cijfers zijn natuurlijk belangrijk bij financiële vacatures. Maar daarnaast kijken wij ook naar jou als mens. En naar jouw talenten en ambities. Op die manier maken wij de beste match met een werkgever die écht bij je past.

Financiële vacatures bij jou in de buurt!

De banen die wij jou aanbieden, hebben veelal hun standplaats in de omgeving van IJsselstein. Woon je hier in de buurt? Dan kun je dus lekker dichtbij huis werken en de fiets pakken in plaats van de auto, wanneer je naar je nieuwe baan rijdt. Bovendien: met een baan in de buurt hou je ook meer vrije tijd over. Klinkt dat goed? Bekijk dan hieronder onze openstaande financiële vacatures.

Net afgestudeerd?

Heb je net je hbo- of mbo-diploma Accountancy, Bedrijfseconomie of een andere soortgelijke financiële opleiding op zak? Of ben je een starter of junior finance professional op de arbeidsmarkt? Dan kijken we samen met jou welke bedrijven goed bij je passen en waar je jezelf het beste kunt ontwikkelen. Voor de een is dat een groot of juist klein accountancy kantoor met verschillende klanten. Voor de ander is het een bedrijf met een financiële afdeling waar je in hecht teamverband werkt.

Bij TALECT bieden we jou deze diverse opties. Mocht je op dit moment geen passende openstaande vacature zien, dan kunnen wij een ingang bieden bij de bedrijven in de buurt waar jij graag wilt werken. Neem contact met ons op en we gaan voor je aan de slag!

Financiële medior en senior functies

Bij ons vind je financiële vacatures op elk niveau. Naast junior finance kandidaten zoeken we met regelmaat ook ervaren financiële talenten met minimaal 5 jaar werkervaring. Denk aan Controllers, Financieel Adviseurs, Accountants, maar ook ervaren boekhoudkundige medewerkers op zowel mbo- als hbo-niveau.

Openstaande financiële vacatures

Hieronder vind je een selectie van onze financiële vacatures waarvoor wij momenteel financiële talenten zoeken. Onze opdrachtgevers zijn met name gevestigd in IJsselstein en omgeving. Toch werken wij ook samen met mooie bedrijven die iets verder weg gevestigd zijn. Bekijk hier ons totale vacature aanbod. Zie je niet direct een passende functie voor jou? Neem dan contact met ons op. We hebben een groot netwerk van (financiële) bedrijven in de omgeving IJsselstein en stellen jou graag aan hen voor!

Alexander Meijers

Vragen over onze vacatures?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

Alexander@talect.nl