Bel mij terug  

Financiële vacatures

Financiële vacatures bij jou in de buurt!

Of je nu net afgestudeerd bent of al 10 jaar werkervaring hebt als finance professional, bij Talect staan we altijd open voor een kennismaking. Cijfers en de juiste papieren zijn meestal belangrijk bij financiële vacatures. Maar wij kijken daarnaast ook naar jou als mens. En naar jouw talenten. Daar waar jij gelukkig van wordt.

Een baan in de buurt

De banen die wij hebben, zijn veelal in de omgeving van IJsselstein. Woon je hier in de buurt? Dan is er een grote kans dat jij straks niet meer hoeft file te rijden, maar bijvoorbeeld lekker op je fiets naar je nieuwe baan gaat. Uiteindelijk houd je naast een baan die bij je past ook nog eens meer vrije tijd over. Bekijk hieronder onze openstaande financiële vacatures.

Net afgestudeerd?

Heb je net je HBO of MBO diploma Accountancy, Bedrijfseconomie of een andere soortgelijke opleiding op zak? Of ben je een starter of junior finance professional op de arbeidsmarkt? Dan kijken we samen met jou welke bedrijven goed bij jou passen voor jouw ontwikkeling. Een groot of juist klein accountancy kantoor met verschillende klanten? Of misschien wel een bedrijf met een financiële afdeling waar je in een teamverband komt te werken. Bij Talect kunnen we je deze opties allemaal bieden. En zelfs als je nu geen passende openstaande vacature ziet, kunnen wij een ingang bieden bij de bedrijven in de buurt waar jij graag zou willen werken. Neem contact met ons op en we gaan aan de slag!

Financiële medior en senior functies

Bij ons vind je financiële vacatures op elk niveau. Naast junior finance kandidaten zoeken we met regelmaat ook ervaren financiële talenten met minimaal 5 jaar werkervaring. Denk aan Controllers, Financieel adviseurs, Accountants, maar ook ervaren boekhoudkundige medewerkers zijn wij in geïnteresseerd. MBO en HBO niveau met talent.

Openstaande financiële vacatures

Hieronder vind je een selectie van onze financiële vacatures waar wij momenteel actief voor zoeken. Onze opdrachtgevers zijn met name gevestigd in IJsselstein en omgeving. Maar een mooi bedrijf iets verder weg zou er ook zo maar tussen kunnen staan. Wanneer je niet direct een passende functie voor jou ziet, kun je ook contact met ons opnemen. We hebben een groot netwerk onder de bedrijven in de omgeving IJsselstein. Wellicht dat we je toch wel verder kunnen helpen met onze ingangen.

Alexander Meijers

Vragen over onze financiële vacatures?

Alexander helpt je graag verder:

0630384742

Alexander@talect.nl