Bel mij terug!

Fulltime baan

De fulltime baan voor jou

Ben je op zoek naar een fulltime baan? Wij van TALECT kunnen je helpen! Op onze website vind je een groot aanbod aan vacatures voor een fulltime baan.

Zo vinden wij een fulltime baan voor jou!

Wij zijn hét Werving- en Selectiebureau in IJsselstein en omstreken. Ons doel is om werkgevers en werknemers bij elkaar te brengen. Met ons grote netwerk in de regio IJsselstein en onze kennis van de arbeidsmarkt gaan wij op zoek naar de juiste fulltime baan voor jou.

Wij kijken verder van jouw cv. We kijken naar jouw persoonlijkheid, ambities én talent.  Ons talent is het selecteren van de juiste personen voor de juiste fulltime baan. Afhankelijk van de sector waarin je werkt, betekent fulltime 36 uur, 38 uur of 40 uur. Natuurlijk willen wij dat je voor lange tijd met plezier naar je werk gaat. Daarom leveren wij maatwerk om de perfecte match te vinden voor de lange termijn. Laat ons weten naar wat voor fulltime baan jij op zoek bent!

Schrijf je in bij TALECT

De eerste stap in jouw zoektocht naar een leuke en uitdagende fulltime baan is contact met ons opnemen. Schrijf je in als werkzoekende of laat je door ons terugbellen! Wij helpen je graag verder. 

Solliciteer direct op de fulltime baan van jouw keuze

Op onze vacaturepagina vind je een overzicht van alle (fulltime) banen die wij momenteel beschikbaar hebben. Staat er iets voor je tussen? Solliciteer dan direct. Na ontvangst van jouw sollicitatie nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!

 

Alexander Meijers

Vragen over onze vacatures voor een fulltime baan?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl