Bel mij terug!

Fulltime vacatures

De fulltime baan voor jou

Ben jij op zoek naar een baan? Bij TALECT helpen we je graag! Op onze website vind je een groot aantal fulltime vacatures. Wat je ook zoekt, er zit vast iets voor je bij.

Zo vinden wij een fulltime baan voor jou!

TALECT is hét werving- en selectiebureau in regio IJsselstein en omstreken. Ons doel is om de perfecte match te creëren tussen werkgever en werknemer. Met ons grote netwerk en onze kennis van de arbeidsmarkt gaan wij op zoek naar de perfecte fulltime baan voor jou.

Uiteraard is het belangrijk om naar jouw cv te kijken, maar bij TALECT kijken we graag verder dan dat. Wat is je talent? Wat zijn je ambities? Op basis daarvan kijken wij welke werkgever het beste bij jou past en waar jij je optimaal kan ontwikkelen. Afhankelijk van de sector waarin je werkt, betekent fulltime 36 uur, 38 uur of 40 uur. Aangezien een fulltime baan betekent dat je veel op je werk zult doorbrengen, is het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat. Daarom leveren wij maatwerk om de ideale match te vinden voor de lange termijn. Laat ons weten in wat voor fulltime vacatures jij interesse hebt!

Schrijf je in bij TALECT

De eerst stap in jouw zoektocht naar een uitdagende en vooral leuke baan, is contact met ons opnemen. Zo kun je je bij ons inschrijven als werkzoekende, maar je kunt je ook door ons laten terugbellen. Waar je ook voor kiest, wij helpen je verder met het maken van de juiste keuzes en voorzien je graag van advies. 

Solliciteer direct één van onze fulltime vacatures

Op onze vacaturepagina vind je een overzicht van alle (fulltime) banen die wij momenteel beschikbaar hebben. Staat er een vacature bij die je aanspreekt? Solliciteer dan direct! Na ontvangt van jouw sollicitatie nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. Ook als er op dit moment niets voor je bij staat, raden we je aan om contact met ons op te nemen. In dat geval gaan, middels ons grote netwerk, kijken of we toch iets voor je kunnen betekenen. 

 

Alexander Meijers

Vragen over onze fulltime vacatures?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl