Bel mij terug!

Functie

Op zoek naar een nieuwe functie?

Ben jij op zoek naar een nieuwe functie? Als werkbemiddelaar begrijpen wij heel goed dat je soms toe bent aan een nieuwe uitdaging. Wellicht ben je uitgeleerd of kun je niet meer doorgroeien in je huidige functie. Wij van TALECT helpen je graag bij jouw zoektocht. Met een divers aanbod van vacatures vind je bij ons wellicht de functie die bij jou past.

Wie zijn wij?

Wij zijn TALECT, hét Werving- en Selectiebureau met oog voor talent. Wij maken ons sterk voor het ontdekken en benutten van talent. Ons talent is het maken van een match met de juiste nieuwe functie op basis van jouw persoonlijkheid, ambitie en talent. We kijken dus verder van alleen jouw cv.

Samen met jou gaan we op zoek naar de functie én bedrijfscultuur die bij jou past. Het is tenslotte ons doel dat jij voor lange tijd met plezier naar je werk gaat. En dat jouw potentiële werkgever blij is met de juiste kandidaat voor de functie.

Een nieuwe functie via TALECT? Zo doen we dat:

We nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek. Vertel ons naar wat voor functie jij op zoek bent en wat voor soort bedrijf past bij jou als persoon. Vervolgens boren we ons netwerk aan. Omdat wij beschikken over een groot netwerk van bedrijven kunnen we nieuwe mogelijkheden creëren, zelfs als daar op dit moment geen openstaande functie lijkt te zijn.

Wat jij alvast kunt doen? Schrijf jezelf in als werkzoekende. En bekijk alvast de huidige openstaande vacatures. Wellicht staat er een leuke functie voor je tussen.

Alexander Meijers

Vragen over onze vacatures?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl