Bel mij terug!

Headhunting

Ben je op zoek naar nieuwe werknemers? TALECT is een bureau met oog voor talent dat gespecialiseerd is in headhunting. Onze ervaren consultants helpen je met het vinden van de geschikte kandidaat.

Wie zijn wij? 

Ben jij voor je organisatie op zoek naar nieuwe werknemers, maar lukt het niet om bepaalde functieprofielen te vervullen? TALECT, hét headhuntersbureau uit IJsselstein helpt je graag bij jouw zoektocht naar geschikte kandidaten. Hierbij kijken we verder dan alleen het cv en behaalde diploma's en gaan dieper in op de ambities en het talent van de kandidaat. Mensen zijn immers succesvoller wanneer zij worden ingezet in een omgeving waar hun talent tot zijn recht kan komen. Elke dag opnieuw streven wij er naar om de perfecte match te maken tussen werkgever en werknemer. Dit doen we met veel deskundigheid, ervaren en vooral plezier. 

Het inzetten van headhunting kan meerdere voordelen hebben. Éen van deze voordelen, is de snelheid van de rekrutering. Wij beschikken over een grote database van mogelijke kandidaten. Hierdoor hebben we sneller inzicht in wie er niet, maar vooral ook wie er wél binnen jouw organisatie kunnen passen. Daarnaast is de kwaliteit van de rekrutering hoger dan normaal. Wij hebben onze kandidaten al zorgvuldig gescreend. Dit doen we door de eigenschappen van de potentiële nieuwe werknemers in kaart te brengen en na te gaan of deze overeenkomst met de eigenschappen die horen bij die functie die je open hebt staan. Dit heeft als gevolg dat je alleen maar kandidaten krijgt voorgesteld die in ieder geval sowieso bij het bedrijf en de functie passen. 

Wat kunnen wij voor jou doen? 

Heb jij openstaande vacatures met specifieke eisen die moeilijk worden vervuld? Ons headhuntersbureau kan je helpen om de geschikte werknemer te vinden. Wil je meer informatie of een afspraak maken? Laat je dan terugbellen of schrijf je direct in! Wij zijn maandag tot en met donderdag bereikbaar tot 21:00 uur en vrijdag tot 17:00 uur. 

Alexander Meijers

Vragen over headhunting?

Alexander helpt je graag verder:

0630384742

alexander@talect.nl