Bel mij terug!

HR advies

HR advies op maat

Jouw onderneming is continu in ontwikkeling. Daar horen uiteenlopende HR vraagstukken bij. Wij geven HR advies aan bedrijven die zelf de deskundigheid of capaciteit niet in huis hebben.

Met TALECT kun je sparren over hoe je jouw bedrijf kunt laten groeien, maar ook over professionaliseringstrajecten, het wel of niet aannemen van nieuw personeel en verandertrajecten. Wij geven HR advies op maat en bieden ook praktische ondersteuning, zoals het opstellen van arbeidscontracten of het uitvoeren van werving- en selectieprocedures.

Wie zijn wij?

TALECT is het enige werving- en selectiebureau in IJsselstein. Wij leveren maatwerk op het gebied van HR advies. Wij geven advies en ondersteuning bij de professionalisering van jouw HR beleid en houden je op de hoogte van nieuwe wet- en regelgeving. We helpen jouw organisatie met het vinden van het juiste talent om je vacatures in te vullen. Ook in deze krappe arbeidsmarkt weten wij geschikte kandidaten te vinden, die passen bij jouw organisatie. Wij hebben een neus voor talent, omdat we verder kijken dan alleen het cv. Wij leren de kandidaat graag persoonlijk kennen en ontdekken vaak meer talent dan opleiding of werkervaring doen vermoeden.

Onze HR adviseurs staan voor je klaar

Om een goed beeld te krijgen van jouw organisatie en jouw wensen, maken we natuurlijk eerst kennis met elkaar. Vertel ons tegen welke vraagstukken en uitdagingen je aanloopt op HR gebied. Bij TALECT werken alleen ervaren consultants, die veel kennis van HRM, ofwel personeelszaken, en de arbeidsmarkt hebben. Daarom kunnen wij ook jouw organisatie helpen op het gebied van personeelszaken.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Wil jij HR advies op maat? Of wil je sparren over een specifiek human resources vraagstuk waar je tegenaan loopt? Neem contact met ons op of laat je terugbellen.

Alexander Meijers

Vragen over hr-advies?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl