Bel mij terug!

HR-recruitmentbureau

Wij zijn het HR-recruitmentbureau uit IJsselstein

Ben jij op zoek naar een HR-recruitmentbureau dat je kan helpen met het vinden van personeel? Bij TALECT ben je aan het juiste adres! Wij selecteren het juiste talent voor jouw bedrijf zodat jouw vacatures snel ingevuld kunnen worden.

Wie zijn wij?

Wij zijn TALECT, hét HR-recruitmentbureau uit IJsselstein. Wanneer je als bedrijf op zoek bent naar personeel, tijdelijk of vast, kunnen wij jou daaraan helpen. Door ons uitgebreide netwerk is de kans groot dat er iemand voor jouw bedrijf tussen zit. We komen graag met je in gesprek om jullie wensen en behoeften door te nemen. Daarna gaan we op zoek naar de juiste kandidaat. Als HR-recruitmentbureau hebben we een neus voor talent. Wij kijken namelijk verder dan het cv. Wij gaan voor de perfecte match.

Hoe werkt HR-recruitment?

Wij hebben als HR-recruitmentbureau al veel bedrijven mogen helpen. Onze consultants zijn ervaren en hebben veel kennis van de markt en de kandidaten. Wij leveren uitsluitend maatwerk om het juiste talent te vinden. Dit doen we door pragmatisch en kwalitatief te werk te gaan. Aan de hand van de kennis van jouw bedrijf en jouw wensen en behoeften gaan we als HR-recruitmentbureau aan de slag om een doelgroep analyse te maken. Vervolgens bepalen we welke wervingskanalen we gaan inzetten. Wij hebben toegang tot alle wervingskanalen dus hebben we veel mogelijkheden.

Wat doen we nog meer?

TALECT is meer dan alleen een HR-recruitmentbureau. Zo kun je bij ons namelijk ook terecht om te sparren over hoe je jouw bedrijf kunt laten groeien, het wel of niet aannemen van nieuw personeel en verandertrajecten. Wij geven HR advies op maat en bieden ook praktische ondersteuning, zoals het opstellen van arbeidscontracten of het uitvoeren van werving- en selectieprocedures. Daarnaast helpen we bedrijven met Employer Branding en kunnen we jouw medewerkers loopbaanadvies geven.

Hoe kunnen we jou helpen?

Als je op zoek bent naar een ervaren HR-recruitmentbureau kun je bij ons terecht! Onze consultants staan voor je klaar. Wil je een afspraak inplannen? Bel ons of laat je terugbellen! 

Alexander Meijers

Vragen over onze HR-recruitment?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl