Bel mij terug!

HR vacatures

Wil jij graag iets voor anderen betekenen, maar ook organisatorisch betrokken zijn? Dan helpen wij jou graag aan een passende HR functie. Wij ontvangen regelmatig vacatures voor bijvoorbeeld een HR medewerker of een HR adviseur. Naar wat voor HR functie ben jij op zoek? Laat het ons weten!

Ervaring is niet altijd noodzakelijk

Heb je al een aantal jaren werkervaring als HR medewerker? Of ben je net afgestudeerd in Personeelsmanagement? TALECT zoekt voor jou een baan die bij je past! Uiteraard kijken we naar je diploma's en werkervaring, maar we vinden het ook belangrijk om naar jou te kijken als mens. Jouw talenten, persoonlijkheid en ambities zijn minstens net zo belangrijk. Op deze manier matchen we jouw aan de baan waar jij gelukkig van wordt. 

Een commerciële baan in de buurt

Onze opdrachtgevers zijn grotendeels gevestigd in de omgeving van IJsselstein. Woon je in de buurt en ben je op zoek naar een HR functie? Bekijk dan onze openstaande vacatures en kijk of er een vacature is de bij jou aansluit. Het heeft immers zijn voordelen om dichtbij huis te werken. Zo houd je meer vrije tijd over en is de kans groot dat je nooit meer in de file hoeft te staan! Wij streven er altijd naar om een bedrijf te vinden dat perfect aansluit bij jouw persoonlijkheid en ambities. 

Openstaande vacatures voor HR Medewerker

Op onze vacature pagina vind je verschillende openstaande vacatures. Ondanks dat het grootste deel van onze opdrachtgevers is gevestigd in IJsselstein, hebben we ook contact met bedrijven buiten IJsselstein. Zie je niet direct een functie die bij jou past? In dat geval raden we je toch aan om contact met ons op te nemen. We hebben een groot netwerk, dus de kans is groot dat we alsnog een passende vacature voor je kunnen vinden. Graag helpen we jou om daar jouw functie als HR medewerker te vervullen.

Alexander Meijers

Vragen over onze HR vacatures?

Alexander helpt je graag verder:

0630384742

alexander@talect.nl