Bel mij terug!

HRM beleid

Een sterk HRM beleid voor jouw organisatie

Jouw onderneming is continu in ontwikkeling. Daar hoort een sterk HRM beleid bij. Wij geven advies op dit gebied, helpen je met de werving- en selectie van geschikte kandidaten en ondersteunen je bij HR vraagstukken.

Wie zijn wij?

TALECT is het enige werving- en selectiebureau in IJsselstein. Op personeelsgebied leveren we maatwerk. Wij geven advies en ondersteuning bij de professionalisering van jouw HRM beleid. We helpen jouw organisatie met het vinden van het juiste talent om je vacatures in te vullen. Ook in deze krappe arbeidsmarkt weten wij geschikte kandidaten te vinden, die passen bij jouw organisatie. Naast de werving en selectie van nieuwe kandidaten helpen we bedrijven ook bij de ontwikkeling van de huidige medewerkers. We geven loopbaanadvies en denken graag mee over doorgroeimogelijkheden, verzuimbeleid, beloning en arbeidsvoorwaarden.

Laat jouw HRM beleid meegroeien met jouw organisatie

Als organisaties groter en complexer worden, is er meer behoefte aan strategisch HRM beleid. Het HRM beleidsplan vormt de kaders voor de inzet van HRM instrumenten om de doelen van de organisatie te helpen halen. Uitgangspunt is dan ook dat het HRM beleid aansluit bij de doelstellingen van het bedrijf. Als een organisatie snel wil uitbreiden, ligt er in het HRM beleid een groter accent op werving en selectie. Gaat een bedrijf reorganiseren, dan ligt de focus meer op de uitstroom. Met een sterk HRM beleid heb je een goede personeelsplanning, duidelijk welke functies (in de nabije toekomst) nodig zijn en inzicht of en wanneer mensen en opleiding nodig hebben voor nieuwe taken. 

Onze HR adviseurs staan voor je klaar

Bij TALECT werken alleen ervaren consultants, die veel kennis van HRM hebben. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van HRM en het HRM beleid. Onze ervaren en vakkundige consultants kennen de markt en de kandidaten. We denken met jou mee in HR-oplossingen. Om jou optimaal te kunnen adviseren, willen we eerst kennismaken met jou en jouw bedrijf. Wanneer we een goed beeld hebben van wat je zoekt kunnen we HR-oplossingen op maat voor jou maken. Door het talent van medewerkers zo goed mogelijk in te zetten, zijn ze van optimale waarde voor jouw bedrijf. Daarom gaan wij ook altijd persoonlijk in gesprek met de kandidaten. Wij hebben een neus voor talent, omdat we verder kijken dan alleen het cv. 

Kunnen wij jou helpen met je HRM beleid?

Met TALECT kun je sparren over hoe je jouw bedrijf kunt laten groeien, over professionaliseringstrajecten, het wel of niet aannemen van nieuw personeel en verandertrajecten. Samen zorgen we dat jij een sterk HRM beleid hebt, waarmee je jouw organisatiedoelstellingen kunt verwezenlijken. Wij willen je graag helpen met jou HRM beleid als je er zelf niet uit komt, of als je er zelf geen tijd voor hebt. Neem contact met ons op of laat je terugbellen.

Alexander Meijers

Vragen over HRM beleid?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl